Мебели и аксесоари

Последна редакция на 17/05/2024 от Люси Любомирова

Мебелите и аксесоарите на модерният хол през 2023 ще са елегантни, прости и даже лаконични. Отличително за най-актуалните мебели ще бъде тяхната ергономичност, удобство, безусловна натуралност и функционалност. Първите места в класацията заемат мебелите с ясни форми и линии, изработени от натурални материали като дърво, стъкло, камък, мрамор.  

И това е така, защото да се грижим за природата е модерно и ще остане такова, тъй като ние сме неразделна нейна част. Това е съвременна концепция, а не чисто и просто приумица. През тази година решете хола си в стил Еко и изберете натуралните материали. 

Освен материалите тази година във фокуса влизат и така наречените “умни мебели”. Това се всички онези, които са направени така, че могат с лекота да се трансформират в нещо друго - малки маси, които стават големи, дивани, които се превръщат в зона за игри, табуретки с места за съхранение и още много други. Между другото тенденция през 2023 ще бъде и замяната на стандартния диван с няколко алтернативни решения за сядане, като различни кресла, малки фотьойли или малки дивани с необичайна форми. За търсещите нестандартното това е доста интересна идея. 

Свързано:

Изискан интериор в хола - най-горещите тенденции за 2023