Изпълнител на месеца

Последна редакция на 24/04/2024 от Габриела Санчес

Фирма “ЕТ АНИ75" има дългогодишен опит в комплексните решения на проблемите, свързани с покривни ремонти и хидроизолации. През юни месец предложените от тях услуги оставиха няколко клиента изключително доволни и се нареждат на първо място в класацията Изпълнител на месеца:

“Николай Крумов със своя екип извърши ремонт на покрив на фамилната ни къща - експедитивно, качествено (без теч при дъжд по време на ремонта). Доволни сме. Препоръчахме го на колеги.”

Свързано:

Месец юни - време за сбъдване на желаните ремонти

Изключителен принос не само за добрия външен вид, но и за сигурността и комфорта в една къща дава начинът, по който е изграден нейният покрив. Той трябва да бъде направен или ремонтиран така, че да устоява на сериозни климатични предизвикателства и след обилни валежи от дъжд или сняг, в стаите под него да не се образуват течове. За целта се правят редица дейности, свързани с покривни услуги, като претърсване на керемиди, преглед и при нужда подмяна на подпокривната рамка, почистване на улуци и други. Колажът от две снимки, които виждаме тук, ни показва една и съща сграда, като разликите в нея са на пръв поглед козметични. Отдясно я виждаме преди, а вляво - след ремонтните дейности по нея. Отляво мазилката по стените е стара, сива, олющена. Петте средно големи прозорци са със стари решетки. Под червена табелка с бял надпис е позициониран светло син трансформатор. До него, отдясно, малко циментово стълбище с по пет стъпала от двете страни води към керемидено червена врата с решетка на стъклото. Покривът е видимо стар, с на места начупени керемиди. Именно с него са се случили, големите промени, които ще видим показани на снимката вляво. Тук вече същата сграда изглежда много по-спретната и освежена. Стените са изгладени, измазани и боядисани в светло розов цвят. Старото стълбище е съборено и на него е направено ново, с три полукръгли стъпала, до които се изкачваме при вече тъмно жълта входна врата, над която е направено малко покривче. Що се касае до големият покрив, той е изцяло ремонтиран, поставени са нови керемиди, взети са всички необходими мерки да е достатъчно устойчив и да няма течове.