Бизнес снимка на Методи Петров в MaistorPlus

Разберете повече за мен

 

ПОКРИВИ- "Христо-Строй" предлага безплатна консултация и огледи, изготвя оферти с точност без промяна в цените премести Главен изпълнител Методи Петров

Опит:

ПОКРИВИ- "Христо-Строй" Ние правим качествени ремонти на покриви, тъй като разполагаме с необходимия добре обучен и оборудван с необходимите инсрументи и средства персонал. Многогодишния ни опит гарантира отлично качество, срочно изпълнение, като и удовлетворението да работим с взаимно уважение и сигурност. Стремежът ни е след нашата работа да не се налагат никакви интервенции и поправки за период от поне 15 години.

Специализация и Квалификация:

Цялостно изграждане на нови покриви, ремонт на покриви на промишлени обекти, ремонт на покриви на входове на блокове, къщи, вили, гаражи, селскостопански постройки. Изграждаме изцяло нови покриви, изпълнение с високо качество и на добри цени за дълговечни покриви. Пренареждане на керемиди. Бързо и качествено пренареждане наобикновенни и пластмасови керемиди. Полагаме битумни керемиди. Хидроизолация. Извършваме изграждане и ремонт на хидроизолацията на покрива с качествени материали на изгодни цени, което прави крайната цена достъпна за всички. Фирмата работи в цяла страна, разполагаме с бригади който ще ви извършат ремонта бързо и качествено.

Керемидени покриви - ремонт покриви

 1. Демонтаж керемиди
 2. Демонтаж летви
 3. Демонтаж воалит за под керемиди (черна мушама)
 4. Демонтаж дъсчена обшивка
 5. Демонтаж ребра
 6. Демонтаж отделни греди
 7. Демонтаж дървена конструкция
 8. Демонтаж челни дъски
 9. Демонтаж обшивка сачак
 10. Демонтаж капаци

Всички услуги, които предлагам:

   
 • 1. Покривни услуги

  По специално се занимавам с водосточни системи, изграждане на покриви, пренареждане на керемиди, ремонт на покриви, ремонт на тавани и други подобни дейности.

 • 2. Строителство на сгради

  По специално се занимавам с надзор, ново строителство, преградни стени, пристройки и надстройки, проектиране на конструкции, реставрация, укрепване и фундиране, фасади и други подобни дейности.

 • 3. Изолация и Саниране

  По специално се занимавам с антикорозионна защита, външна изолация, вътрешна изолация, работа за алпинисти, саниране на сгради, хидроизолация и други подобни дейности.

 • 4. Железарски услуги

  По специално се занимавам с декоративни изделия, стълбища и парапети и други подобни дейности.

 • 5. Архитектура и дизайн

  По специално се занимавам с 3d визуализации, архитектурно проектиране, външен дизайн, интериорен дизайн, ландшафт, чертане и други подобни дейности.

 • 6. Боядисване и декорация

  По специално се занимавам с боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване на стени и тавани, декорация, замазки, лепене на тапети, мазилки, шпакловане и други подобни дейности.

 • 7. Настилки- паркет и плочки

  По специално се занимавам с гравиране на плочки, лакиране на паркет, лепене на плочки, монтиране на стъпала и прагове, поставяне на ламинат, редене на дюшеме, редене на паркет, рязане на плочки, фугиране на паркет, фугиране на плочки, циклене на дюшеме, циклене на паркет и други подобни дейности.

 • 8. Пътно строителство

  По специално се занимавам с асфалтиране, бетонови настилки и плочи, бордюри, вертикална планировка, паваж и други подобни дейности.

 • 9. Почистване

  По специално се занимавам с абонаментно почистване, почистване на входове, почистване на домове, почистване на килими, мокети, матраци, почистване на комини, почистване на мебели, почистване на мрамор, почистване на офиси, почистване на фасади, почистване след ремонт, пране, химическо чистене и други подобни дейности.

 • 10. Ремонт на баня

  По специално се занимавам с цялостен ремонт на баня, частичен ремонт на баня и други подобни дейности.

 • 11. Ремонт на кухня

  По специално се занимавам с цялостен ремонт на кухня, частичен ремонт на кухня и други подобни дейности.

 • 12. Ремонт на техника

  По специално се занимавам с домофони, ремонт на бойлер, ремонт на бяла техника, ремонт на компютър, ремонт на микровълнова печка, ремонт на пералня, ремонт на печка, ремонт на телефони, ремонт на хладилник, ремонт на черна техника и други подобни дейности.

 • 13. Сухо строителство

  По специално се занимавам с гипсокартон, гипсфазерни плоскости, окачени тавани, преградни стени, сухи подове и мазилки и други подобни дейности.

 • 14. Кърти, чисти, извозва

  По специално се занимавам с демонтаж, извозване на строителни отпадъци, къртене и разбиване, почистване след ремонт, сметоводи, събаряне на сгради, събиране на строителни отпадъци и други подобни дейности.

Снимки от реализирани (4):