Преди и след: впечатляващо преобразяване на малка баня

Публикувано на 18/03/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 26/07/2016 | Видяно 14 908 пъти

Идеите за малки пространства са наистина трудни за изпълнение. Възпрепятствани сме да проявим хъс и въображение, а често и бюджетът ни не го позволява. А когато става въпрос за баня, ситуацията се усложнява допълнително - това е мястото, на което трябва да се чувстваме максимално най-комфортно, да бъде чисто и подредено, да има достатъчно светлина.

Ето защо, ще ви представим една удивителна реконструкция на малка баня, която претърпява пълна промяна и придобива един съвсем нов, свеж, симпатичен и много красив вид. Разгледайте стъпките, по които протича ремонтът и почерпете вдъхновение за промени във вашия дом.

Ако сте готови да поемете крачка напред и да вдъхнете нов живот на вашата баня, не забравяйте да потърсите професионална помощ, за да постигнете всички свои идеи с лекота и неминуем успех!


Какво беше в началото

Да разгледаме малко по-подробно от къде започва всичко:

  • Некачествени тапети в банята - колко лош избор за едно влажно помещение.

  • Мухъл по ъглите на ваната.

  • Стари и падащи плочки по стените и пода.

  • Некомфортен дизайн, лошо съчетание на цветове - фактори, които правят банята тъмна и неприятна за ежедневно ползване.

Виж още: Преди и след: удивителна кухненска реконструкция


Първи стъпки

Първите важни стъпки стартират с премахването на тапетите и всички компоненти от обзавеждането на банята, включително плочките от пода. За съжаление, това довежда да много неприятно повреждане на пода - дупки, мухъл, плесен и мръсотия избиват навсякъде.


Решение на проблема

Единственият избор, който са имали собствениците, е било ръчното изстъргване на цялата мръсотия и обработка на пода, с цел да бъде подготвен за новата настилка.


Нов поглед

За щастие се оказва, че усилията си стрували. Новата визия на подовата настилка е впечатляваща. Основната идея за дизайна се е въртяла около винтидж стила, затова изборът на паркет със старинен дизайн е бил идеалният вариант.

Виж още: Невероятно преобразяване на жилище, побрано в едва 40 кв.м.


Още една стъпка напред

Идеята за семпъл винтидж стил продължава устремено да се следва и с полагането на новите бели и изчистени плочки по стените. Подменя се душа и перфектно се изстъргва ваната, за да се премахне така опасната червена плесен.


Ефектна мивка, свежи завеси и стилен шкаф в тъмно-син цвят

Новите компоненти допълват идеално интериора с приятния подбор от цветове - бяло, светло и тъмно синьо. За собствениците е важно мивката да бъде по-дълбока, за да постигнат максимален комфорт.


Мечтаната винтидж-баня е постигната

Изборът на кръгли лампи с по-ниска плътност позволява повече светлина да се разпростира в банята. Огледалото е подменено с такова с по-овална и продълговата форма, за да обхваща образ до бюста, както и с дизайн в комбинация от рамка със златна декорация.

Визуалният резултат е впечатляващ - банята емного по-светла, чиста и свежа. Новото обзавеждане допринася за усещането за спокойствие и удобство, освен това създава чувство за повече простор. Банята добива един уютен и семпъл вид, който собствениците обикват!

Ако желаете и вие да преобразите банята си, доверете се на специалистите близо до вас! Възползвайте се от възможността да направите безплатна заявка за ремонт на баня в MaistorPlus, за да се свържете с водещи компании в сферата. Разгледайте подробно информацията за бизнес дейностите им, оценките от техните клиенти и вземете най-доброто решение!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Линдстрой ЕООД
Плочки и теракот, София
28 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
"ТОДИС" ЕООД - СТОЯН НАНОВ
Покривни услуги, София
70 извършени проекта
Sasho
Цялостен ремонт, София
39 извършени проекта
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта