3 мултифункционални бюра, създадени за практични хора

Публикувано на 12/08/2015 от Светла Иванова | Последна редакция на 15/08/2016 | Видяно 3 934 пъти

Бюрото е място, на което всеки съвременен човек прекарва по-голямата част от деня. То трябва да е удобно, функционално и да създава приятна атмосфера. Днес ще ви покажем няколко дизайнерски модела, които впечатляват както с изчистена и модерна визия, така и с голяма доза практичност. Ако и вие искате да се сдобиете с нова мебел, създадена изцяло по ваш вкус, можете да заложите на мебели по поръчка в тази област.


Край с разхвърляните кабели и папки

Безпорядъкът върху бюрото може да бъде наистина демотивиращ. Вдъхновен от подвижните етажерки за бюра, дизайнерът Майкъл Бамбино създава високотехнологично решение за скриване на всичко ненужно.


Хитро, лесно и много практично

Хитро отделение, разположено точно под таблата на бюрото, е снабдено с контакт и USB портове, за да скрие периферните устройства на компютъра, захранващия кабел и всичко друго, което човек не иска да се вижда. Практичното бюро е наистина идеално за всички фенове на минималистичните и новаторски мебели.

Вижте още: Високотехнологични легла от бъдещето


Бюро с грижа към човешкото здраве

Установено е, че човешкото тяло има нужда от движение, за да функционира правилно. Това обаче става невъзможно, когато човек прекарва средно 8 часа на ден, прегърбен над работното си място. Новото интелигентно бюро TableAir разбира тези нужди и променя височината си спрямо тялото на човека, който го използва. Регулирането става или чрез специален бутон, разположен на крака на масата, или чрез инсталиране на приложение на мобилния телефон.

Вижте още: 6 функционални разтегателни маси за ефективно оптимизиране на пространството


Елегантен дизайн за ценителите на реда

Проблемът с вечно пречещите кабели намира още едно хитро решение. Това бюро е създадено за хора, които искат бързо и лесно да "превключат" от работата към личния живот и обратно. Стилната маса е снабдена с отделение, в което може да зареждате поне няколко устройства. Изчистеният дизайн позволява на бюрото да се ползва дори като трапезарна маса.

Ако и вие искате да се радвате на такова удобство в дома или офиса, пуснете една безплатна заявка за мебели по поръчка в Maistorplus, сравнете получитените оферти от доказали се специалисти, разгледайте техните профили и оставените за тях мнения и изберете най-подходящия за вас професионалист.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Качествен ремонт
Ремонт на баня, София
22 извършени проекта
Термо Лидер ООД
Изолация и Саниране, Варна
5 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта