Креативни прозорци – един по-различен поглед към света!

Публикувано на 28/07/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 27/07/2016 | Видяно 5 023 пъти

Прозорците са един изключително важен компонент от интериора във всеки дом. Те "обгръщат" жилището, даряват го със светлина, дават "поглед към света"... А най-хубаво е, когато вложим личните си идеи и творчество, за да ги направим наистина красиви и интересни. Не е необходимо те да бъдат просто "бледо допълнение" към дизайна вкъщи, тъй като бихме могли да ги преобразим по много начини, внасяйки свежест и настроение.

Ето няколко много приятни идеи, които променят облика на жилището, не само отвътре, но и отвън. Цветните рамки могат да бъдат съчетани по всевъзможни начини съобразно цялостния дизайн, да внесат един различен и много симпатичен вид на дома. Ако желаете да осъществите някоя от тях, не се колебайте да потърсите специалисти, които да ви окажат съдействие за постигането на мечтания дом!


Синьо - да си припомним за морето

Синьото... колко е красиво и свежо, изцяло в европейски стил... а не ви ли навява спомени за малка къщичка на брега на морето?

Виж още: 6 начина да освежите дома си с минимален бюджет


Жълто - щастлив цвят за усмихната стая

Жълтото носи със себе си изключителна позитивна енергия, светлина и щастливо излъчване. Ако изберете този цвят, със сигурност ще усетите едно по-приятно настроение у дома.


Червено - стил и красота

Червена стая, съчетана с прозорци в по-тъмен оттенък на червеното - стилно, красиво и изчистено. В същото време, яркостта, която внася този цвят, придава по-свежа обстановка и приятно усещане.


Зелено - за да докоснем природата

Обикновено асоциираме този цвят с природата, с красивите и буйни гори, обширни поляни. Зеленото ни свързва с растенията и доставя усещане за хармония и чистота.

Виж още: Очарователен дизайн на дневни със зелени елементи


Цветни орнаменти? Защо не!

Тук вариантите са толкова много! Имате право да дадете пълна воля на въображението си. Може да е нещо много семпло, един мъничък детайл или пък шарен и креативен елемент, който пречупва светлината по всевъзможни начини.

Друга прекрасна идея - да заменим завесите с висящи елементи. Този вариант също позволява да вложим собствената си фантазия. Бихме могли дори да закупим материали, с които сами да си направим декорацията, влагайки любов във всеки детайл.

Едно е сигурно - трябва да се доверите на интуицията си! Дайте воля на фантазията си, оставете я да работи с пълна сила. Вашият дом трябва да изглежда по начин, по който ще се чувствате възможно най-комфортно, прекарвайки времето си там. Направете го своето лично местенце, в което да се наслаждавате на спокойствие и хубави моменти.

Ако желаете да получите професионална помощ в развитието на идеите си, заявете проект при нас. В рамките на 24 часа ще получите оферти от специалисти, които ще се погрижат да изпълнят всичките ви хрумвания. Ще имате възможност да сравните техните предложения и да изберете това, което е най-оптимално за вас.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
СОЛТИ 06
Ремонт на баня, София
77 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта