12 съвременни кухни, вдъхновени от пленителния рустик стил

Публикувано на 12/05/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 15/07/2016 | Видяно 29 088 пъти

В тази съвременна кухня в Сиатъл властва дървото, на места обработено, на други-оставено в естествения си вид. Вероятно столовете биха могли да бъдат други... или са си добре и така?


Рустик кухня Минеаполис

Знаете ли, че старите дървени плотове могат да вдъхнат нов живот на кухнята ви? Нужна им е лека обработка, покритие с лак и вече можете да се радвате на невероятна рустик атмосфера.

Вижте още: 10 очарователни италиански кухни в минималистичен стил


Ърбън и Рустик в едно

Ърбън и рустик стил работят в екип, за да се осъществи този радващ погледа кухненски дизайн. Освен обичайното за старинния стил дърво, интериорът е допълнен и от стоманени елементи.


12 съвременни кухни, вдъхновени от пленителния рустик стил

Забързаният и често стресов начин на живот в градовете все по-често ни провокира да мечтаем за спокойствието и уюта, които ни дава къщата на село. Трудно можем да си построим такава в градски условия, най-малкото въздухът е различен, но пък има начин отчасти да пренесем атмосферата в дома си. Сега ще разгледаме 12 съвременни кухни, вдъхновени от пленителния рустик стил. А ако вие изпитвате необходимост от цялостна промяна на жилището си, можете да обсъдите това с професионалисти.


Руктик кухня в ранчо, някъде на Запад...

Забелязахте ли красиво изрисуваните бар-столове в долната лява половина? Огледайте се добре и със сигурност ще откриете още елементи в интериора, които ще ви станат любими. Рустик уютът в тази кухня дебне от всеки ъгъл.


Рустик в планината

На планината също би ѝ отивал рустик стилът. След дълъг преход, прекрачвайки прага на далечна хижа, всеки би се зарадвал да бъде посрещнат в подобна обстановка с топла супа и блага дума.


Туин Крийкс

Акцент в тази кухня, носеща заглавие, подобно на популярен сериал от 90-те, е солиден, дървен остров. Решени в същия естествен материал, компания му правят шкафчетата и таванът. Камъкът също допълва старинните нотки.


Рустик рапсодия в синьо

Нежна рустик рапсодия в синьо предлага този кухненски дизайн. А ръчно изработените висулки над острова и столовете добавят закачливи, свежи нотки.


Рустик кухня с малко дързост в червено

Макар и да внася леко внушение за дързост в дизайна на тази кухня, червеният цвят подчертава уюта в нея, в съчетание с дървените елементи наоколо. В съответния сезон, чаша греяно вино със сигурност би ѝ подхождала.


Уилоу Хил

Любителите на по-тъмните тонове ще оценят този рустик дизайн. Вместо да внушават мрачност, избраните нюанси в случая носят топлота. А може би събуждат апетита за парченце натурален шоколад?


Рустик кухня в къщичка на хребет

Докато все още сме на планинска тема, не можем да не надникнем и в тази симпатична кухня. Тя е част от къща, разположена на хребет в американския щат Монтана, и съчетава по очарователен начин дърво, камък и покана за вкусни гозби.


Де ла Луз

Върху дървения под на тази рустик кухня е стъпил остров от тиково дърво. Основните акценти са оставени в най-естествения им вид. Цялото пространство е оползотворено максимално добре.

Вижте още: 5 начина да заглушите скърцащия под


Ще се видим на острова

Тази запленяваща рустик кухня като че ли изобилства от места, край които да се съберат семейство и приятели. При острова, около масата, близо до камината. Всяко кътче предразполага към споделяне на приятни спомени.

А вие готови ли сте да внесете рустик нотки в интериора на вашия дом? Ако нямате търпение да го направите, можете да разчитате на професионалистите в MaistorPlus. Направете безплатна заявка, сравнете оферти, разгледайте репутациите на изпълнителите и поканете на работа този, който най-точно покрива изискванията ви.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
Energy Solutions
Отопление и климатизация, София
24 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Строителна бригада Димитров
Покривни услуги, София
13 извършени проекта
ИВАН НИСТОРОВ
Боядисване и декорация, София
42 извършени проекта
Линдстрой ЕООД
Плочки и теракот, София
28 извършени проекта