Как да направим кучешката купичка част от интериора

Публикувано на 07/12/2015 от Ани Атанасова | Видяно 3 489 пъти

Източник

За да намерим перфектното място, където да разположим кучешката купичка, трябва да мислим за две неща: функционалност и чистота.

Независимо, че вашият съкровен приятел няма думата в интериора на жилището ви, включете неговото похапване като част от дизайна. Помислете кое е най-удачното място за това негово любимо занимание - каква е настилката в различните помещение, къде най-лесно ще се почиства, къде има достатъчно пространство, че да не притеснявате кучето, докато се наслаждава на поредното ястие.

Вижте още: 5 начина да задържите къщата си чиста за по-дълго време


Всеки детайл е от значение

Източник

Имате варианта и да се сдобиете с напълно небрежна купичка, но да заложите на малките детайли в интериора, които да напомнят, че домашният ви любимец е горд член на вашето семейство.

На каквото и предложение да се спрете, направете го с удоволствие. А ако вашият любимец е израснал момента да похапва всяка мебел у дома и сте решили да направите освежаващ ремонт, пуснете заявка в MaistroPlus и се консултирайте с доказали се професионалисти. Разгледайте техните бизнес сайтове и оставената обратна връзка за тях и направете своя информиран избор.


Как да направим кучешката купичка част от интериора

Източник

Домашните ни любимци често ни стават толкова близки, че започваме да гледаме на тях като на част от семейството. Ако това обаче наистина е така, то тогава трябва да започнем да се отнасяме с тях подобаващо - все пак всеки от семейството има своето място на масата. Това означава, че трябва малко да се потрудим, за да направим мястото за купичката на домашния ни любимец напълно удобно за него, а и да го съвместим с интериора на дома си.


Вградете "трапезарията" на домашния любимец към мебелите

Източник

Удобен вариант е да вградите купичката на домашния си любимец в мебелите, ако те го позволяват, разбира се. Ниски шкафчета биха свършили чудесна работа за целта. Единственото, което се иска от вас, е да махнете последното отделение и вместо него да сложите плоскост с подходящи размери, в която са изрязани две окръжности за купичките. Ако искате да направите мястото още по-комфортно за любимото си куче, можете да направите така, че плоскостта да се плъзга напред и назад, за да може изцяло да прибирате обяда му, когато не е време за похапване.


Подвижна посуда или специална изработка

Източник

Друг вариант е да помислите за специфично място от дома ви, което не се използва - стена с нестандартен ъгъл, дупка между мебели, която винаги сте се чудили как да запълните, ниша, която ви е дразнела, но сега ще се превърне във ваше спасение. Огледайте се и открийте онзи кът, който ще стане любимото местенце за вашия домашен приятел. Поставете там свободностоящата паничка или специално изработена "трапеза" за пиршеството на щастливото ви куче. Материалът за изработка и цветовите предпочитания съчетайте с вашите мебели, така че паничката да се слива с тях. Ако смятате да поръчате уникална такава, преценете добре какви са оптималните размери, дали да е на по-високо или по-ниско разположена, дали да са две отделни купички за вода и ядене или да са съчетани в едно цяло. Също така, помислете добре относно материала, тъй като някои наши палави приятели обичат да похапват всичко наоколо.

Вижте също: 10 полезни джаджи, които ще ви изумят

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта
Ивелин
Ремонт на баня, Ботевград
50 извършени проекта