Стилен плетен пуф за всеки вкус

Публикувано на 05/12/2014 от Габриела Санчес | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 19 904 пъти

Търсите модерни решения за интериора в дома ви? Обърнете внимание на следните прeдложения - плетени покривала за мебели, възглавници, декоративни аксесоари. Със своята уникалност и чар дори и един пуф създава една неповторима и уютна атмосфера през зимния сезон. Чудесен начин да внесем малко индивидуалност и стил към модерното обзавеждане и да усетим комфорта и топлината на домашния уют. 

Вижте още: Естествени мебели от ратан за дневната


Табуретките в свежи цветове придават настроение на всяка стая в дома

Можете да оплетете всякакви разновидности, да съчетаете разнообразни цветове, да аранжирате интериора по уникален начин. Имате голямо поле за изява, в което няма да има "грешен" дизайн, защото всеки пуф сам по себе си привлича окото.


Вдъхнете нов живот на старите табуретки

С малко креативност и сръчност, ще придадете нов живот на старите, износени или омръзнали ви вече мебели. Разгледайте внимателно снимката и ще забележите, че това реално са няколко семпли, дървени табуретки. Освен че им придавате напълно нов облик, те могат да бъдат и чудесен декоративен елемент в дневната ви.


Направете си сами подобна мебел за дома

Вижте още: Обзавеждане и декорация на здравословна кухня 

Плетивото отново e на мода и набира все по-голяма популярност по света, въпреки че е възникнало още в древността. Изпробвайте и вие как ще стои в дома ви! Започнете с един пуф, вижте как стои в дома ви и сме сигурни, че не след дълго ще имате цял комплект.


Експериментирайте с цветове и шарки

Плетените табуретки в различни шарки и цветове са стилно и оригинално допълнение към обзавеждането, а най-хубавото е, че вие сами можете да си изработите уникален пуф. Плетенето на ръка е изключително приятно и релаксиращо занимание, а резултатът от усилията гарантирано си струва! В интернет можете да намерите много полезни видео уроци по плетене, както за начинаещи, така и за професионалисти.


Открийте професионално съдействие за обзавеждането на дома

Виждаме, че някои от вас вече запретват ръкави и се впускат в действие! Тези, които нямат необходимото време или предпочитат да се доверят на професионалист - добрата новина е, че можете много бързо и лесно да намерите именно такъв! Както вече знаете, Майстор+ ви предлага набор от специалисти, които имат решение за всеки ваш домашен ремонт или интериорен проект. Необходимо е само да пуснетезаявка - бързо, лесно и напълно безплатно, след което да сравните офертите, отправени към вас, и да изберете тази, която отговаря на бюджета и изискванията ви. Започнете оттук!


Винтидж стил

Стилът винтидж си пасва перфектно с всеки пуф - меки, удобни, ръчно изработени. Креативността ви няма ограничения-можете да украсите всеки интериорен елемент независимо от форма, дизайн, големина или материал.

Вижте още: Интериорен справочник за дневна

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Любомир Коцев
Външна изолация, София
6 извършени проекта
Ралица Пламенова VIP
Цялостен ремонт, София
Делукс Билд ЕООД
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Ремонти
ВиК Услуги, София
175 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
51 извършени проекта