MULTIPOR-топлоизолация от ново поколение

Публикувано на 01/04/2014 от Адриана | Последна редакция на 27/08/2016 | Видяно 8 902 пъти

Особено предизвикателство за специалистите е подобряването на енергийната ефективност на сгради, паметници на културата или други, при които не е възможно променяне на фасадата.В тези случаи единственото решение, за да подобрите енергийната ефективност на сградата, е поставянето на вътрешна топлоизолация. Така не само намалявате разходите и подобрявате микроклимата в помещенията, но и съществено повишавате стойността на имота.

Избирайки вътрешната топлоизолация с новите минерални плочиMULTIPOR, вие постигате:

  • Сигурност-MULTIPOR притежава най-високия клас по негоримост А1. Основно тяхно предимство е, че в случай на пожар, за разлика от други топлоизолационни материали, не се възпламеняват и не отделят вредни за човека газове.
  • Здравословен микроклимат- добрите топлоизолационни възможности на материала съчетани с неговата пороьозна структура намаляват вероятността от появата на мухъл в помещенията. Вътрешната топлоизолация сMULTIPORрегулира влагата чрез способността си да абсорбира влажните изпарения по време на техните пикове и да ги пропуска бавно обратно, когато относителната влажност в помещенията намалее. Способността на материала да „диша” допринася за създаването на здравословен микроклимат и комфортна жизнена среда.
  • Енергийна ефективност- минералните топлоизолационни плочиMULTIPORпритежават коефициент на топлопроводност λ=0,045 W/mK, изолирането с тях води не само до намаляване на месечните сметки, но и до увеличаване живота на сградата и повишаване стойността на имота.
  • Дълготрайност- минералните топлоизолационни плочиMULTIPORне стареят, т.е. не се наблюдават съществени изменения в качествата им. За разлика от други изолационни материали, вече изолираната стена сMULTIPORне се нуждае от често последващо саниране.

Заявете своята безплатна мостра тук.


Статии Продукти Добави снимка Редактирай публикацията MULTIPOR-топлоизолация от ново поколение

Решаването на проблемите с топлоизолацията на нашите домове изисква създаването на нови ефективни топлоизолационни материали. От миналата година в България вече се предлага нов за страната ни продукт, но с дълга европейска история - минералните топлоизолационни плочи MULTIPOR. Те се произвеждат от екологично чисти минерални суровини в завода на „КСЕЛА България” в гр. Добрич.

 

Сега можете да се запознаете с продукта като получите безплатно негови мостри от тук!

 

Уникалното при MULTIPOR е комбинацията от неговата паропропускливост, пожароустойчивост и твърда структура.Това прави материала конкурент на класическите топлоизолационни материали (EPS, XPS, минерална вата), но без да притежава техните недостатъци. Освен допълнителна топлоизолация (коефициент на топлопроводност λ=0,045W/mK)MULTIPOR осигурява здравословен микроклимат чрез способността си да„диша”, което спомага за предотвратяване появата на мухъл в стаите. За разлика от масово използваните топлоизолации,MULTIPOR не се възпламенява и не отделя вредни за човека газове, не променя своите характеристики с времето и не се нуждае от последващо саниране. Отличните му качества го правятподходящ за външни и вътрешни топлоизолации. Лесното му поставяне, ниско обемно тегло (между 100 и 115 kg/m3) и минималната последваща поддръжка го прави изключително пригоден заизолация на тавани на подземни помещения и гаражи.MULTIPOR е отлична алтернатива на класическите топлоизолационни материали при изграждане на многослойни топлоизолационни системи - при саниране на стари сгради или при новостроящи се нискоенергийни къщи.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Пламен
Електроуслуги, София
37 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Младен Георгиев
Покривни услуги, София
25 извършени проекта
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
27 извършени проекта