9 цветни идеи за мебели от палети

Публикувано на 28/04/2016 от Нели Минчева | Последна редакция на 29/08/2016 | Видяно 18 661 пъти

Мебелите от палети имат все повече поддръжници у нас, макар и още да съществуват хора, които да смятат, че този тип мебелировка не е достатъчно шик. С настоящата статия си поставяме за цел да ви убедим в обратното! Вижте как с малко въображение и много цвят домът и градината ви могат да се превърнат в симпатичен оазис от добро настроение. Можете да почерпите още идеи от фейсбук групата за Идеи и мебели от палети, а помощ в обзавеждането ще получите от специалисти с доказан опит.


Уникална пъстроцветна пейка

Можете да я сглобите сами, като използвате и не чак толкова съвършени и еднородни палети. Потърсете боята, останала от последния ремонт вкъщи, попитайте и съседите за такива непотребни за тях вещи. Колкото по-различни цветове съберете, толкова по-добре. Ще се сдобиете с прекрасна пейка за терасата или двора, на която с удоволствие да пиете сутрешното си кафе и ще се наслаждавате на слънцето.

Вижте още: Как да си направим кухненски остров от палети?


Изчистен дизайн, практичност и стил

Невероятно стилно легло от палети, което пасва на всеки интериорен вкус. Можете да оставите отворено пространството под леглото или да сложите вратички на шкафчетата, където да съхранявате свежо спалното бельо.


Перфектното място за вашите цветя

Красивите вертикални поставки за цветя са идеално допълнение към градината, а също биха могли да бъдат монтирани и на вътрешна стена у дома. Вие избирате размера и конфигурацията, възможни са всякакви варианти.


Чаровно диванче за балконския кът

С голяма доза настроение, пъстро вдъхновение и известна сръчност ще се сдобиете с оригинално кътче за терасата. Цветовете подберете според вашия личен вкус и умело интериорно съчетание.


Морски пристан в двора

С незабравими спомени сте от последната лятна почивка и романтичните гледки от морските таверни? Пресъздайте същото настроение у дома с комплект маса и столове от палети с цветовете на небето и морската пяна. Стъкленият плот на масата носи елегантност и стил, които можете да подсилите с подходяща декорация.


Релакс и спокойствие, където и да сте!

Сглобете си чудесен шезлонг от палети. Сами виждате, че не е необходима майсторска прецизност, а напротив. Направете ги небрежни, пъстри и неповторими.


Функционална масичка за кафе

Тази разкошна маса за вашата дневна е лесно постижима за сглобяване от стари палети. Количеството на използвания материал варира според височината, на която сте се спрели. Обликът й също коренно се променя, в зависимост от това дали сте избрали да поставите стъклен плот, или да запазите автентичния й стил, като я оставите без горно покритие. Колелцата осигуряват лесно преместване, а конструкцията - удобно място за съхранение на списания и малки предмети.


Шарени палети за приказна входна врата

Използвайте весело боядисани парченца палети вместо изтривалка пред входната си врата. Всеки път, когато се връщате вкъщи, ще ви посрещат свежи багри, а нищо чудно и съседите да взаимстват оригиналната ви идея.

Вижте още: Седем страхотни лампи, направени от палети


Специална закачалка за арт антрета

А след като се приберете у дома, в антрето може да ви очаква страхотна закачалка, създадена от палети. Ведрите й цветове са невероятна декорация за всеки дом. Ако коридорът ви е сравнително малък, шареният акцент значително ще "отвори" пространството.

Вероятно вече сте се убедили в това колко уникални вещи за дома могат да бъдат създадени от палети. Ако сте харесали дадена мебел и имате нужда от помощ за нейното сглобяване, можете да намерите подходящия специалист в MaistorPlus. Опишете своята идея и ще получите оферти от различни изпълнители. Това ви дава възможност да сравните различните условия, а оставената обратна връзка за майсторите от техните предишни клиенти допълнително ще улесни избора ви.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Любомир Коцев
Външна изолация, София
6 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
51 извършени проекта
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта
genchevstroi
Покривни услуги, София
53 извършени проекта