Малки и практични бюра, подходящи за всеки кът

Публикувано на 15/02/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 19/07/2016 | Видяно 6 479 пъти

Ако сте на път да превърнете някое кътче в жилището си в местенце за работа, но не желаете да му придавате типичния офис-дизайн, тези идеи може би ще се окажат някои от най-добрите, на които ще попаднете. Предложенията ни са подходящи не само за онези, които искат да съчетаят домашния уют с продуктивно и удобно бюро, но и за всички, които искат да спестят повече пространство и да не претоварват интериора с излишни вещи. Насладете се максимално на комфорта, като потърсите правилните специалисти, които да създадат за вас мечтаните мебели по поръчка.


Семплото може да бъде и много практично

Дневната е място за събиране на семейството, похапване, почивка и уют, затова ви разбираме напълно, ако се колебаете дали точно там трябва да бъде поставено бъдещото ви бюро. Но ако се спрете на дизайн, подобен на този на снимката, ще се уверите, че идеята никак не е лоша. Малък размер, семпло оформление и свежи цветове - прилича по-скоро на масичка за кафе, но ви осигурява и всичко необходимо, за да се чувствате комфортно по време на работа.

Виж още: Иновативни сгъваеми мебели за малки пространства


Проявете минималистичност в избора на мебели

Тази идея може да ви се стори дори по-добра от горната, защото тук практичността преминава още една стъпка по-напред. Изберете малко бюро с плъзгаща се лавица и го монтирайте на стената, за да получите максимума от минимума. Толкова е просто, но и същевременно - красиво, не мислите ли?


Добре познатата етажерка придобива нови функции

Много от нас имат поне една секция или етажерка в дневната си. Защо да не се възползваме от нея, като й придадем допълнителна функционалност и я превърнем едновременно и в бюро? Изключително лесен за изработка проект, но толкова идеен!


http://freshome.com/

Това бюро изглежда наистина подбрано с вкус, но неговата конструкция всъщност е толкова опростена и бюджетна, че няма как да не ви зарадва една подобна придобивка. А цветът е щипката настроение, от която всеки има нужда!

Виж още: Как да си направим сами красива настолна лампа?


Малка идея за вашата спалня

Ако все още не сте решени да сложите бюро в дневната, може би следващото, което ви идва на ум, е спалнята? Идеята никак не е лоша, но преди всичко бъдете много умерени в избора на мебел. Спалнята ви се нуждае от въздух и уют, дори повече, отколкото дневната. Подходът с бюро тип масичка и тук пасва идеално.


Оползотворяване на пространството с ъглово бюро

Няма да повярвате колко е удобно ъгловото бюро! И освен това, то спестява изключително много пространство, като ви осигурява достатъчно голямо "поле за работа", но с бонус - място за рафтове, чекмеджета. Каквото и да изберете, пътят до осъществяването на проекта е наистина кратък, стига да имате подкрепа от правилните специалисти! Заявете безплатно проект, за да получите най-добрите оферти, подбрани спрямо конкретните ви изисквания, а изборът ви няма да бъде никак труден, след като разгледате дейностите и клиентските оценки на всяка от фирмите!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
ИВАН НИСТОРОВ
Боядисване и декорация, София
42 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Линдстрой ЕООД
Плочки и теракот, София
28 извършени проекта
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
11 извършени проекта