Преоткрийте зимното великолепие във вашата градина

Публикувано на 21/12/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 30/03/2023 | Видяно 3 184 пъти

Зимата е прекрасен сезон! И ние ще ви покажем защо това е така. След това със сигурност ще замечтаете най-сетне да завали пухкав снежец и да покрие цялата ви градина, придавайки й своето уютно и красиво излъчване. Погрижете се за своето дворно пространство с помощта на правилните специалисти и ще го заобичате още повече! Коледа чука на вратата, затова е време да се подготвим да я посрещнем - насладете се на приказните гледки и практични идеи, които ще видите в тази статия.


Естественият зимен чар в градината

Веднъж падне ли бялата снежна покривка, тя изменя цялата околна среда. Ако в градината си имаме симпатични оградки, декоративни статуи, пейки и дръвчета, те придобиват един истински приказен облик, сякаш излязъл от някое познато българско стихотворение, олицетворяващо обаянието на този сезон.

Виж още: Вдъхновяващи огради, които ще ви очароват


Цветове сред белия пейзаж

Сигурно сте запознати, но сме длъжни да припомним - съществуват някои много красиви и цветни зимни растения, които можете да посадите по-рано, а след това да се наслаждавате на свежестта, която внасят, дори през най-студените периоди. Поинтересувайте се и разпитайте в близкия градински център - със сигурност ще получите полезни съвети и идеи, които ще ви очароват.


Вкусни зимни зеленчуци от градината

Не само вкусни, но и много издръжливи, а освен това - безкрайно полезни. Всички зимни зеленчуци изискват специални грижи, затова не забравяйте да им доставите необходимото внимание. А те на свой ред ще ви дадат най-доброто от себе си за една по-ароматна и пълноценна зима!

Виж още: Есен е! Подгответе градината си за зимата!


Класическите вечнозелени растения

Сигурно всеки, притежаващ градина, вече си е засадил в нея поне едно вечнозелено дръвче или някой студолюбив храст с практични размери. Ако обаче сте пропуснали, помислете си да го осъществите, за да можете през следващия студен сезон да се радвате на красиви борчета, смърчове и елички.


Да поканим птичките да се постоплят в снежната градина

Къщичките за птици са обожавани от малките деца. Освен че с тях ще доставите топлинка на малките зимуващи наблизо приятелчета, ще можете и да украсите градината си по един автентичен, забавен и много приятен начин. Вижте колко симпатично се натрупва снежец върху тях!

Виж още:  12 забавни и креативни начина да украсите саксиите си за цветя


Зимна градина с прелестна празнична декорация

Време е за блясък, светлинки, цветове и всякакви прелестни украшения - Коледа чука на вратата! Вдъхнете живот на своята заспала градинка и ще направите зимата много по-весела, цветна и топла. Доверете се на професионалистите, които да ви дадат още много полезни съвети и да ви помогнат да реализирате най-добрите си идеи. Пуснете безплатна заявка, разгледайте профилите и клиентските оценки на фирмите, които ще ви изпратим, и изберете най-добрата оферта за вас!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

stroimaxbg VIP
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта
Емил Димитров
Цялостен ремонт, София
5 извършени проекта
Петър Кенанов
Цялостен ремонт, Бургас
19 извършени проекта