Защо е важно да облицовате стените и таваните на вашата мансарда?

Публикувано на 09/03/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 19/07/2016 | Видяно 5 280 пъти

Ако искате да преобразите таванското си помещение в уютна, топла и сигурна стая, приятна за ежедневно обитаване, една от основните стъпки е облицоването на стените и таваните. Този процес е изключително важен и осигурява необходимите условия за живот, като в допълнение към това допринася за красивия вид на мансардата. Научете всички подробности като последвате този линк.


Предимства на облицовката на стени и тавани

Плоскостите за облицовка на стени и тавани на Knauf "Vidiwall" са изработени по технология, осигуряваща устойчива конструкция, топло и шумоизолация, както и висока степен на пожарозащита. Важно качество е и визията, която се постига, тъй като конструкцията на Vidiwall осигурява гладка повърхност за нанасяне на боя или лепене на плочки и тапети.


Монтаж на плоскостите

Монтажът се извършва посредством конструкция от дървени летви и метална конструкция от профили Knauf Richter. При дължина над 8 метра е необходимо да се предвидят деформационни фуги, като в кухото пространство се вграждат изолационните материали и всички необходими инсталации. Вижте всички важни подробности за процеса на облицовката на стени и тавани, като кликнете тук.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
51 извършени проекта
ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта
genchevstroi
Покривни услуги, София
53 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта