Скатните покриви - устойчивост, качество и красива визия

Публикувано на 02/03/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 19/07/2016 | Видяно 3 390 пъти

Покривът е един от основните компоненти на всеки дом, като придава завършеност и допринася за сигурността и защитата на живеещите под него. С избора на качествен скатен покрив си осигуряваме спокойствие, гаранция за дълготрайна употреба и красива цялостна визия на къщата. Научете всички предимства на скатните покриви, като последвате този линк.


Направете правилния избор

Скатният покрив присъства като основен елемент в строителните практики и се е превърнал в традиционен избор при изграждането на истински уютни и сигурни домове.

Керамичните покривни системи Tondach притежават характеристики, които превръщат покрива в символ на дом, а не просто в представа за връхна точка на жилището.


Предимства на скатния покрив

Скатните покриви се изграждат с по-голям наклон, което ги прави устойчиви на сняг и вода, предотвратявайки и проникването на водни частици под подпокривната конструкция. Комбинирането на цялостната покривна система Тондах с подходяща топлоизолация, хидроизолация, както и постигането на шумоизолация обезпечават комфорта ни на обитаване, намаляват разходите за отопление и гарантират сигурност. Наред с това подпокривното пространство може да бъде усвоено и превърнато в красива и комфортна мансарда. Научете за всички предимства на скатните покриви, като кликнете тук.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
ИНВЕСТ ХОУМ-ИНС ЕООД
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Иван VIP
Електроуслуги, София
56 извършени проекта
Пламен
Електроуслуги, София
37 извършени проекта
"Ивикс Строй"
Сухо строителство, Велико Търново
24 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
26 извършени проекта