Светлината е здраве - проправете й път в трите най-важни стаи в дома

Публикувано на 04/11/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 21/07/2016 | Видяно 3 304 пъти

Пътят на естествената светлина трябва да бъде приоритет във всяко жилище. Особено важна е тя за всекидневната, спалнята и детската, тъй като това са основните и най-обитавани стаи, в които освен слънчеви лъчи, трябва да осигурим и ежедневно и директно постъпване на свеж въздух. VELUX предлагат няколко много практични решения, които можете да приложите в дома си, препоръчително е да подберете интериора си така, че да осигурите максимално количество естествена светлина, която да контролирате с щори и сенници - научете повече като кликнете тук


Всекидневната е важна за всички

Тази стая е най-обитавана и като такава, тя притежава най-много функции. Необходимо е да поставите качествени прозорци в дома си, които ежедневно да доставят здравословни слънчеви лъчи и проветряемост в помещението.


Светлина и здраве за най-скъпите ви същества

Дневната светлина играе ключова роля в развитието на децата. Тя разнообразява игрите им и осигурява пълноценни условия по време на учене и работа на компютъра. Сенниците и щорите също са едно чудесно и необходимо допълнение, тъй като позволяват контрол над количеството слънчеви лъчи в топлите месеци и по време на сън.


Пълноценна почивка в спалнята

Какво по-хубаво от това да се събуждате, чувствайки свежестта на новия ден? Тази цел е лесно постижима с правилно поставени прозорци. Ако ги разположите на североизток, ще си осигурите приятни сутрешни лъчи и балансирано количество светлина през останалата част на деня. За да научите всички полезни съвети по темата, последвайте този линк.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта
Ивелин
Ремонт на баня, Ботевград
50 извършени проекта