Как да изпълните всяка стая в дома си със светлина

Публикувано на 21/10/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 24/07/2016 | Видяно 5 741 пъти

Важно е да имаме контрол над постъпването на дневна светлина, топлина и свеж въздух във всяка стая в дома си. Това ни осигурява комфорт, уют и здравословни условия за живот. Факт е обаче, че във всяко жилище има помещения, които са трудно проветриви и не разполагат с прозорци, което автоматично ограничава постъпването на слънчеви лъчи и мястото остава затъмнено или осветявано единствено от изкуствени лампи. Затова VELUX ще ви предложи професионално решение за всяка подобна ситуация, за да осветите и изпълните дома си с позитивна енергия. Прочетете пълния текст на статията, като последвате този линк.


Решение за най-обитаваните стаи

Дневната и кухнята са стаите, в които всички членове на семейството прекарват най-много време. Затова е важно те да бъдат идеално осветени и проветряеми. Изграждането на повече прозорци и лампи ще ви даде по-добър контрол над светлината и свежия въздух и ще осигури ежедневен комфорт за всички живущи.


Как да постъпим с помещения, в които няма прозорци?

Коридорът, стълбището и банята са сред местата, до които светлината трудно си проправя път. Светлинният тунел на VELUX е идеалното решение за тези помещения. Тя се изгражда със специална призма, която улавя светлината и я канализирана през телескопична тръба с рефлекторно покритие, отправяйки я директно върху тъмните кътчета в стаята. В банята бихте могли да поставите прозорци, ако разположението го поволява, а светлите цветове ще осигурят повече свежест и ще намалят значително тъмнината.

Съветите не се изчерпват дотук! За да научите всички прекрасни решения за светлината в жилището си, вижте пълния текст на статията тук.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Термо Лидер ООД
Изолация и Саниране, Варна
5 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Пламен Манолов
Цялостен ремонт, София
30 извършени проекта
Качествен ремонт
Ремонт на баня, София
22 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта