Управлявайте интерактивно свежия въздух у дома

Публикувано на 30/11/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 24/07/2016 | Видяно 2 777 пъти

Иновативният свят, в който живеем, непрекъснато ни удивява с уникални изобретения, които осигуряват комфорт в динамичното ни ежедневие. А представяте ли си да имате възможността да изпълвате дома си със светлина и свеж въздух винаги, когато имате нужда, само чрез натискането на един бутон? Представяме ви VELUX INTEGRA - автоматична система от ново поколение с интерактивно управление, която осигурява уют и комфорт в дома и впечатлява с възможностите, които предоставя. Но нека ви разкажем повече!


Какво представлява VELUX INTEGRA?

Системата обхваща група от електрически и соларни покривни прозорци, щори, външни ролетни щори и аксесоари. Всички продукти VELUX INTEGRA се настройват със специализиран интуитивен софтуер. Той ви позволява да управлявате постъпването на въздух и светлина в жилището си, дори когато сте навън.


Какви функции притежава системата?

Системата VELUX INTEGRA® се базира на технологията io-homecontrol® и е разработена с 8 предварително създадени програми, чиито функции ви дават възможност да изберете сами по колко пъти на ден да се отварят и затварят щорите и прозорците, посредством разнообразните режими на работа. Те реагират на климатичните промени, като по този начин осигуряват защита при дъжд и изолация в горещите или студени дни.


Научете повече

Регулирайте вътрешния климат и вентилация, контролирайте енергийния баланс в дома си и осигурете защита за жилището си, когато сте на работа или на почивка. Възможностите, които системата предоставя, са много, а по-подробно можете да се запознаете с тях, като прочетете пълния текст на статията тук.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Любомир Коцев
Външна изолация, София
6 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта
Венцислав Димитров
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта