Как изглеждат високотехнологичните климатици на бъдещето?

Публикувано на 14/09/2015 от Светла Иванова | Последна редакция на 02/11/2018 | Видяно 4 295 пъти

Модерният и изчистен вид на този климатик го прави истинска "златна мина" за хората, които не биха направили компромис с визията на практичния уред. Този модел безпроблемно може да охлади и затопли за броени минути въздушно пространство до 30 кв.м. Друга екстра, с която разполага, е интегрираният плазмен електрод, чрез който се генерира озон и плазма. В комбинация с ензимния филтър, климатикът може да улавя дори най-малките бактерии и алгергени във въздуха.

Вижте още: Климатик през лятото - как да го използваме енергийно ефективно


Как изглеждат високотехнологичните климатици на бъдещето?

За глобалното затопляне на Земята се говори упорито от доста години. Независимо какви температурни промени ще настъпят, едно е сигурно - климатикът ще остане верен помощник на човечеството и все по-търсен уред за дома и офиса. Разбира се, и при неговото развитие се очакват големи промени, които ще променят цялостните му визия и функции. Затова днес ще ви представим няколко модела климатици, за които се предполага, че ще заменят познатите ни големи правоъгълни уреди.

Ако и вие имате нужда се сдобиете с нов климатик, доверете на опитните майстори в тази сфера, които ще ви дадат ценни съвети за покупката и ще монтират новото отоплително тяло.


Красив, практичен и цветен

Ако мисълта, че трябва да развалите стилното си обзавеждане с бяла "кутия", ви ужасява, то този климатик, който се грижи за интериора на вашия дом, е точно за вас. Предлага се в 6 различни цвята, сред които винено червено, златно и сребристо. Това устройство, освен че изглежда невероятно стилно, разполага и с най-модерните филтриращи и технологични системи. Можете да го управлявате от смартфона си чрез специално приложение, както и да програмирате влажността на въздуха.

Вижте още: Как да монтираме сами вентилатор в банята


"Умен" климатик за индивидуални решения

В големите офиси, където работят по няколко човека, е наистина трудно да се уцели точната температура. Ето как находчивите изобретатели на този умен климатик са решили проблема. Уредът разполага с 3 крила за хоризонтално духане и с 8 за вертикално. Всяко едно от тях може да работи поотделно. Тоест, дори двама човека да седят съвсем близо един до друг, климатикът може да се настрои така, че от едната страна да излиза по-топъл въздух, а от другата по-студен.


Предвидлив климатик с безжична интернет връзка

Представете си как през студените зимни дни единственото, за което си мечтаете, е да се приберете в топлия си дом. Ситуацията обаче няма да изглежда съвсем идилична, ако на климатика ви му трябват около 30 минути, за да затопли помещението. Затова на помощ идва този умен приятел, който може да се задейства сам, благодарение на вградения си WiFi модул. Нещо повече - с помощта на температурен датчик във всеки един момент и навсякъде можете да проверите каква е температурата у дома и да я промените.

Ако вече сте избрали най-подходящия климатик за нуждите на вашия дом, то не губете време и направете безплатна заявка в MaistorPlus. По този начин различни специалисти ще се свържат с вас и ще ви предложат оферти за монтаж, за да изберете бързо и лесно оптималния вариант.


Тагове:

Климатици

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
Тош ремонТ
ВиК Услуги, София
43 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Perfect Home
ВиК Услуги, София
36 извършени проекта
Атанасов
Архитектура и дизайн, София
42 извършени проекта
Energy Solutions
Отопление и климатизация, София
24 извършени проекта