Удивителни мебели с нестандартен дизайн

Публикувано на 14/11/2015 от Елица Мартинова | Последна редакция на 04/08/2016 | Видяно 4 821 пъти

Струвало ли ви се е, че въпреки разнообразието от модели и цветове, всички мебели по магазините са еднотипни? Ако отговорът е "да", значи ще се радвате да видите няколко предложения, които ще внесат стил и екстравагантност в обзавеждането ви. Ако някое прикове вниманивто ви дотолкова, че сте решени да го имате, можете да потърсите изработка на мебели по поръчка от професионалистите, регистрирани в MaistorPlus.


Стол от бъдещето

И на вас ли ви изглежда така, сякаш това е стол, излязъл от филм за междугалактически пътувания? Това кресло определено може да придаде стил и модерна визия във всеки дом. А и изглежда удобно.


Етажерка в неправилни форми

Представяме на вашето внимание етажерка в изключително причудливи форми. Дизайнът й набляга върху визията, за сметка на ефективното усвояване на пространството, но всъщност именно това е щрихът, който й придава удивителен чар. За по-голям разкош тази етажерка е облицована изцяло в оникс. Подберете правилно книгите, които да сложите върху нея, и със сигурност ще изумите всеки свой гост.

Вижте още: 7 маси, които ще променят идеята ви за мебел


Ваза от оникс

Тези вази са идеално допълнение към за всеки дом, особено ако честo ви подаряват букети и обичате цветята. Самата тя представлява едно масивно бижу, изработено изцяло от оникс. Разчупеният дизайн й придава характер дотолкова, че тя може да служи като елемент от интериора и без да я използвате за ваза.


Легло от стар паркер

Ако предложението за маса от рециклирано дърво ви се е сторило оригинално, почакайте да видите идеята за легло, изработено изцяло от стар паркет. Всяка плоскост е реставрирана ръчно. Както се забелязва, насложени една до друга те приличат на кръпки, което придава на това легло модерен и бунтарски външен вид.


Маса от рециклирано дърво

За онези от вас, които обичат не само нестандартните мебели, но и еко идеите, представяме тази страхотна маса, изработена изцяло от рециклирано дърво. Дизайнът и формите й не са нещо неочаквано, но старите дървени плоскости, които прозират под бляскавия й лак, са това, което й придава характер.


Елегантен скрин

Изключително красив и стилен, този елегантен скрин с нестандартен дизайн представлява едно компактно бижу. Изработен е от масивен дъб и се вписва едновременно в представата ви за традиционна класика и за модерен стил.

Вижте още: 12 истински съкровища за дома на всеки, влюбен в книгите


Семпло, но ефектно

Ако наистина искате да разчупите интериора си и да заложите на свеж дизайн, този пример е тъкмо за вас. Mиниатюрен комплект, който впечатлява едновременно с простотата на формите си и с елегантната си визия, която се постига чрез съчетанието на стилни цветове. Идеалното допълнение към всяко кътче за кафе.

В случай че сте си харесали някой от горните примери или те са ви помогнали да избистрите своя собствена идея, не се колебайте да потърсите изпълнител сред регистрираните в MaistorPlus фирми, предлагащи изработката на мебели по поръчка. На сайта ще откриете кратко представяне на изпълнителите, а повечето от тях са изложили и свое портфолио. Ако не обичате да се ровите в изобилие от информация, MaistorPlus има решение и за вас - заявете своя проект безплатно, за да получите оферти с най-изгодните условия.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
ЕТ "Венетон"
Електроуслуги, София
134 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
"Уест Билд" ЕООД
Цялостен ремонт, София
23 извършени проекта
ТИВИЕС-интериорни решения ООД
Мебели и обзавеждане, София
52 извършени проекта
Майстор Николов
Боядисване и декорация, София
82 извършени проекта