Удобство и стил при секциите за телевизор

Публикувано на 11/03/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 25/07/2016 | Видяно 6 605 пъти

Практичността, удобството и изчистеният, но смел дизайн, са основните нотки в интериора на модерното време. Същите особености откриваме и в най-новите тенденции, наблюдавани сред мебелите за телевизор. Те са красиви и стилни и най-често имат компактен характер, който позволява съчетаването им с най-различни видове интериор. Разгледайте предложенията, които ще ви представим, за да добиете визуална представа за открояващите се стилове сред стойките за телевизор. Ако някоя от идеите ви впечатли или имате свои хрумвания, които бихте искали да осъществите, потърсете професионалистите в производството на мебели по поръчка, които ще ви съдействат да реализирате представите си.


Креативни варианти

Характерното за днешното поколение "мислене извън кутията", буквално изнася стойките за телевизор на преден план, извън традиционните параметри и масивни мебели. Бихте могли да внесете уникален и невиждан досега дизайн на тази мебел у дома.

Виж още: Водещите тенденции в декорирането на дома през годините - от 20те досега


Модерният минимализъм

Още един нашумял дизайн, който се харесва на все повече хора, заради иновативния и красив външен вид, който придава на жилището. Тук не става въпрос за какво да е съчетание на мебели, а за истинско изкуство при изграждането на интериора. Всеки детайл е изпипан и подбран с вкус и новаторско мислене.


Пълна хармония

В забързаното ежедневие, съвременният човек има нужда от спокойствие и хармония в дома си. Секциите с нежен дизайн, заобикалящ елегантно телевизора, комбинацията от свежа декорация с малки предмети, допринасят за успешното постигане на тази идея.


Акценти и контрасти

Контрастът е на почит, особено характерни са комбинациите от черно с бяло, черно с червено и известните нотки на "мляко с кафе".

Виж още: Уникални модерни технологии за един по-умен дом


Висяща стойка за стена

Да започнем с "класиката в жанра" - вариантът за висяща стойка. Тя е фина и незабележима, но същевременно е изработена със здрава конструкция, което позволява лесно почивстване и поддръжка на техниката. Визуалният ефект винаги е впечатляващ и стилен!


Вграден телевизор

Тази идея придобива популярност, още с възникването на първите плоски телевизори. Докато до преди се смяташе за пълен лукс, днес вече е напълно достъпна и лесна за осъществяване.


Семпли детайли

Удобството е един от най-важните фактори, които се взимат предвид при изграждането на модерните мебели. Изключително простичката секция под телевизора допринася за една изчистена визия и позволява влагането на повече въображение в останалата част от интериора.


Забавните идеи са добре дошли

Изключително харесвани са симпатичните интериорни идеи, придаващи интересен вид на дома, свежо настроение и позитивен характер. Мебелите с форми на цветя, животни и други "създания" са отново изява на креативните умове от творческото ни съвремие.

Ако ви харесват нашите предложения, не се колебайте да ги изпълните и в своето жилище - свържете се със специалистите, които да ви помогнат в това начинание. Направете безплатна заявка при нас и ще получите конкурентни оферти от професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. Разгледайте техните бизнес профили, дейности и клиентски оценки и сами преценете кой е най-добрият екип за вас!


Тагове:

Мебели

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта
Венелин Кънчов
Цялостен ремонт, София
15 извършени проекта
"Никола
Ремонт на баня, София
85 извършени проекта