100% професионалисти в MaistorPlus

Публикувано на 15/10/2013 от Стоян Иринков | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 3 132 пъти

Грижете се за вашата репутация в MaistorPlus

Грижете се за Вашите клиенти! Добрата комуникация с Вашите клиенти, изпълнението на работата качествено в срок несъмнено ще ги оставят доволни.

Ние стимулираме клиентите да оставят мнение за майсторите и фирмите, чиито услуги използват. Вие също не се колебайте да изисквате от доволните клиенти да оставят още едно положително мнение за Вас в сайта. По този начин ще поддържате репутацията си висока и ще печелите нови клиенти още по-лесно!

Сфера на работа

Подредете своите Сфери на работа в реда, в който искате хората да ги виждат, и според това, за кои от тях искате да получавате повече заявки. Повече за ползите и начина на задаване на сфера на работа може да намерите в темата Основна Сфера на работа.

Район на работа

Ако все още не сте го направили, попълнете своя Район на работа. Повече за ползите и начина на задаване на район на работа може да намерите в темата Уникален Район на работа.

Информация

Попълнете изчерпателна информация за Вас и Вашия бизнес, с която да заинтригувате и да спечелите доверието на хората, нуждаещи се от Вашите услуги. Това можете да направите от тук.

В секцията "Избрани Проекти" качете атрактивни снимки на извършени от Вас проекти - натиснете тук.

Качете копия на препоръки заверени с подпис от предишни Ваши клиенти, които хората да могат да разгледат - натиснете тук.

Важно!

Когато попълвате информация за Вашия бизнес е важно да се съобразявате с избраните от Вас сфери на работа. Предоставяйте информация и качвайте преоръки и снимки на извършени от Вас проекти само ако отговарят на избраните сфери на работа.

Предоставената информация, качените препоръки и проекти вдъхват доверие на потенциалните Ви клиенти , когато са съобразени с услугата, която предлагате (заявката, за която клиентът желае да използва услугите Ви). Предоставянето на информация и снимки за дейности, които не сте ибрали като сфера на работа обърква клиентите и затруднява техния избор.

За съдействие за операциите Собствен Бизнес Сайт актуален и атрактивен, винаги може да се обърнете към нашия екип.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта