Преди и след: Кухненски интериор, променен до неузнаваемост

Публикувано на 05/05/2016 от Нели Минчева | Последна редакция на 29/08/2016 | Видяно 54 126 пъти

Кухнята не е само помещението, в което приготвяме храна. Тя е също и сборен пункт в семейството, кулинарно кътче, в което творим и споделяме преживяванията от деня си. А често се явява и стаята, в която посрещаме на чай и сладки отбили се приятели.

Ето защо не е учудващо, че кухнята е едно от най-важните помещения у дома и реновирането й има огромно значение, когато сме се решили на тази стъпка. За да постигнете впечатляващи резултати като показаните в тази статия, внимателно проучете майсторите, с които ще работите. В MaistorPlus можете да пуснете заявка за вашия проект, да сравните получените оферти и оставените оценки за работата на регистрираните фирми.


Стопляща сърцето премяна

В тази стара изтърбушена кухня настъпва коренна промяна. Цялата къща е била за ремонт, тъй като е ползвана десетки години, а след продажбата й новите собственици са имали нелеката задача да превърнат имота в уютен дом. Свежи цветове и материали канят светлината да омекоти кухненските задължения. Всеки детайл има своето очарование и незаменима цел.

Вижте още: Преди и след: удивителна кухненска реконструкция


Да уголемим малката кухня!

Понякога не е нужно много. В случая е извършен основен ремонт, но главна роля за различното усещане в помещението има избраният бял цвят. Мрачният интериор е преобразен, а липсата на пряка слънчева светлина напълно е компенсирана.


По-модерен дизайн

Кухненското помещение може и да е със сравнително нови шкафове, плотове, маса и столове, но е важен и техният стил, за да бъде помещението привлекателно за вас. Ако имате възможност, не отлагайте ремонта. Изберете интериор, който да отговаря на вашия вкус и лични предпочитания.


Това наистина ли е същата кухня?

Още един пример за това доколко може да се промени едно помещение при избора на съвсем различен стил на обзавеждане. В центъра е поставен уютен барплот в свеж оранжев цвят, като контрапункт на иначе модерно сивия фон.


За повече простор

В много стари къщи кухненското помещение е сравнително малко и отделено като самостоятелна стая. Можете да промените факта, че едва се разминавате в кухнята, като избиете стената към всекидневната и сътворите кухненски бокс към нея.

Вижте още: Преустройство на малък апартамент в центъра на Манхатън


Малка, но уютна спретната кухня

Дори във вашия случай подобна трансформация да не е възможна, винаги можете да промените старото неугледно помещение. Не са нужни скъпи инвестиции и безкрайни ремонти. Няколко малки детайла, като шарена покривка, подредени с вкус съдове и аксесоари, лакиране на старите мебели, заменяне на изцапаното перде, ще направят стаята по-привлекателна.

Не чакайте повече, промяната може да започне веднага, с малки или по-големи стъпки. Потърсете услугите на интериорен дизайнер, сравнете офертите на различните фирми и изберете професионална помощ за нововъведенията, с които смятате, че няма да се справите сами. Необходимо е само да пуснете заявка и да се вдъхновите за красивата кухня, която ви очаква.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Famegs_svg
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта