Удивително преобразяване на кухненска стена в трапезарна маса

Публикувано на 10/03/2016 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 11/07/2016 | Видяно 3 899 пъти

Малките апартаменти все повече наподобяват шапката на изкусен фокусник, от която във всеки момент може да изскочи поредната мултифункционална магия. Всяка мебел, стая, зона могат да влязат в различни превъплъщения според конкретните желания и нужди на собствениците. Доброто оптимизиране на ограничените пространства е предизвикателство, граничещо с изкуство, за мнозина дизайнери, надарени с находчивост и креативност. Тук ще ви разкажем за едно удивително преобразяване на кухненска стена в трапезарна маса, а ако вие имате още по-оригинални идеи за вашето жилище, можете да ги споделите със специалистите в MaistorPlus.

Вижте още: Преди и след: удивителна кухненска реконструкция


Тайната на белия шкаф

На пръв поглед това е най-обикновен бял шкаф. Първоначалното впечатление обаче отлита в момента, когато решите да отворите вратата му. Можете ли да си представите, че вътре се побира цяла кухня с всичко най-необходимо за нея?


Да надникнем зад вратата

Ако търсите белия шкаф отпреди малко, точно пред вас е. Единствената разлика е, че този път ви го показваме отворен. В резултат се открива малка, кокетна кухня, с мивка, шкафове, всичко необходимо за готвене. Същевременно част от вратата му се е трансформирала в симпатична трапезарна маса за двама. Същата може да се използва и като работно бюро, което добавя още един щрих към мултифункционалността на тази мебел.


Звездата в проекта

Безспорно звездата в този проект е една мултифункционална мебел, която мигновено превръща част от кухненското оборудване в удобна трапезарна маса. По този начин малката зона, отредена за готвене, бързо се сдобива и с трапезарна част.

Вижте още: Да побереш кухнята в кутия - умното решение за повече пространство!


Изворът на вдъхновението

Зад всяка добра идея винаги има някакъв повод, вдъхновение. В случая това е малко студио във Варшава, което сериозно предизвиква дизайнерите с ограничената си жилищна площ. Те успяват да оползотворят повереното им пространство по интригуващ начин, който да осигури нужното удобство за собствениците на имота.


Има ли място за нея във вашия дом?

Мислите ли, че може да се намери място за подобна мебел и във вашия дом? Ако пък имате други идеи за оптимизиране на жилищната ви площ, можете да се консултирате с професионалистите, регистрирани в MaistorPlus, като заявите безплатно проект за мебели по поръчка. Ще имате възможност да разгледате и сравните оферти от изпълнители, репутациите им и отзиви за предишни техни проекти. Сами избирате кого да наемете и след приключване на работата, можете да оставите своята оценка в сайта.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Ивелин
Ремонт на баня, Ботевград
50 извършени проекта
BI-EM stroi
Сухо строителство, Божурище
33 извършени проекта
"Уест Билд" ЕООД
Цялостен ремонт, София
23 извършени проекта