Да побереш кухнята в кутия - умното решение за повече пространство!

Публикувано на 26/05/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 14/07/2016 | Видяно 9 391 пъти

Много са нещата, които всеки би се досетил да побере в кутия, но цяло помещение едва ли е едно от тях. Необходимостта от оптимизиране на пространството в малките домове провокира дизайнери да разчупят познатите рамки и да създадат уникални кухни, които се събират в компактни "опаковки". Интелигентно решение, съдържащо всичко необходимо, за да е доволна и най-взискателната домакиня. А в случай че вашата кухня се нуждае от обновяване, можете да заявите безплатно проект в платформата бързо и лесно, без обвързване.


Кутия, пълна с кухненски изненади

Когато пространството, отредено за кухня, е ограничено, често се налага да се лишим от някои екстри или цели уреди, свеждайки оборудването само до най-важното. Необходимостта от този компромис отпада благодарение на креативни дизайнери, които проектират мултифункционална кутия, пълна с кухненски изненади.

Вижте още: Как да спечелим място в кухнята


Надникнете зад кулисите

Компактната кутия ви провокира да опипате всяка дръжка и бутон, за да видите къде са се крили досега хладилникът, печката, мивката, кошчето за боклук. Има даже дъски за рязане, място за сухо съхранение на храна и ножове, миялна за съдове. Още по-ценното е, че щом приключите с готвенето и другите дейности покрай него, "прибирате" кухнята обратно в кутията.

Вижте още: Трансформацията - кухня на балкона


Островът на кухненското изобилие

Кутиите могат да бъдат и кръгли, а кухните с лекота да се побират в тях. На снимката горе виждаме как този симпатичен остров на кухнеското изобилие успешно побира всичко необходимо за най-обичайните дейности в царството на кулинарията. Фурната е в съседство с хладилника, а в ляво от нея стои миялната машина. Място за мивка, както и за поставка за ножове и други прибори, също е предвидено. И даже ви дава възможността да подканите цялотото семейство да помага в приготвянето на вкусотии, без да си пречите и да става пренаселено.

 


Кухня с трапезария от ново поколение

Комбинацията от кухня и трапезария едва ли е изненада за някого. Дизайнерската идея да се съберат двете в дигитално управляеми модули вече заслужава внимание. Умното съоръжение може да намери своето място в жилище, офис, конферентна зала. Несъмнено би събудило възхищение, където и да е поставено.


Модерната техника на помощ в кухнята

Стилният черно-бял дизайн е само началото. Високотехнологичното управление с разнообразни функции дава бърз и удобен достъп до кухненското оборудване. В зависимост от конкретния повод, трапезарната маса може да събере край себе си осем човека за бизнес-обяд или двама за романтична вечеря.


Индивидуално меню

Екран, разположен върху една от плоскостите, позволява на докосналите се до тази футуристична кухня да разглеждат меню, от което директно да поръчват налични напитки и ястия. Ако, разбира се, им остане време за хапване, улисани в разучаването на всички екстри. Изглежда доста пристрастяващо, нали?

Ако тези кухни в кутии, дошли директно от бъдещето, са ви вдъхновили да предприемете смели промени в дома си в настоящето, не се колебайте да потърсите професионалист. Направете безплатна заявка, разгледайте профилите на изпълнители, оферти, препоръки и направете най-добрия избор, отговарящ максимално на вашите изисквания.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
80 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта