Битката на чашите II: Оптимисти Vs. Песимисти

Публикувано на 09/03/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 06/07/2016 | Видяно 4 925 пъти

Тази хитро замислена чаша за чай, е идеален сувенир за всеки рибар, съответно и оптимист. Кой би стоял търпеливо с часове, хвърлил въдица във водата, ако не е убеден, че в крайна сметка ще направи отличен улов?

Вижте още: Битката на чашите I: Романтика Vs. Ужаси


Битката на чашите II: Оптимисти Vs. Песимисти

Оптимист и песимист са основни психологически типове. Попадате в първата група, ако приемате живота с усмивка и сте изпълнени с вяра, че и от най-заплетената ситуация има благоприятен изход. На противоположната страна застават по-мрачните, скептични натури. А ето и какви чаши най-вероятно биха харесали съответно оптимистът и песимистът. Дали сме познали ще ни кажете вие. А ако искате ремонтът в дома ви да е песен, решението е да се доверите на специалистите в MaistorPlus.


Големият взрив!

Ако повече ви харесва да вярвате, че каквото и да правите, всичко накрая ще се разруши или взриви, тогава тези чаши-гранати ще бъдат в унисон с житейската ви нагласа.


Виждате живота забулен в черно...

Животът е пъстър, но вие сте избрали да виждате предимно черните му краски. При това положение би ви подхождало да изпивате кафето си от един черен клавиш Delete. Или, по-скоро, да го изтривате…


... или обагрен в бяло?

Ако пък в ежедневието ви преобладават белите краски, то тогава кафето ще ви се услажда винаги, дори и да го пиете от клавиш, който е кръгла нула.


Широко и цветно!

Ако обичате да живеете широко и цветно, щедро да черпите от даровете на живота, то вие сте оптимистично настроен човек. И най-вероятно ще ви хареса да пиете чай от нещо весело и с по-голям диаметър, като тези чаши.

Вижте още: Има ли достатъчно цвят във вашия дом?


Тясно и едноцветно!

Или смятате за по-разумно да сте по-пестеливи, защото така или иначе нищо не се дава даром в този живот. Побирате се в тесни граници, дори и да можете да си позволите много повече. Бихте сложили и кафето си натясно, макар че от подобни чаши едва ли ще успеете да отпиете нещо. Но поне са красиви, нали?


Смехотерапия с мустаци!

Като истински оптимист, отдавна сте усетили благотворното влияние на смеха върху здравето ви. Сега си представете как се смеете… под мустак, пък бил той и нарисуван върху чашата ви. Оригинално и забавно!


Пия си кафето с меланхолия!

Като един истински песимист, вас нищо не може да ви разсмее. За да ви е още по-горчиво, пиете кафето си без захар, но пък с повечко меланхолия. А ако използвате подобни чаши, ще е почти същото като да се гледате в огледалото.


Време е за парти!

Не винаги оптимист означава любител на нескончаемите партита. Но пък, ако сте такъв, е твърде вероятно по-често да искате да сте сред хора, приятели. А ако си вземете такива чаши, забавлението ще е пълно!


Заключено е!

Не допускате лесно хора до себе си, защото и без друго нищо хубаво няма да излезе от това. Ако предпочитате да се заключвате емоционално, вероятно ще ви хареса и чашата ви да бъде с ключалка. Познахме ли?

Разпознахте ли любимата си чаша сред изброените? Нещо повече-докато отпивахте от нея, забелязахте, че покривът ви се нуждае от ремонт? На ваше разположение са професионалистите в MaistorPlus, предлагащи ремонт на покриви. Направете безплатна заявка за покривни услуги, сравнете офертите и поверете покрива си на изпълнителя, който ви вдъхва най-голямо доверие.


Тагове:

Декорация

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Пламен Манолов
Цялостен ремонт, София
30 извършени проекта
Famegs_svg
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта