Битката на чашите I: Романтика Vs. Ужаси

Публикувано на 09/03/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 06/07/2016 | Видяно 4 924 пъти

Прегръдката е жест на нежни, топли чувства, разпознаваем на много места по света. Ако филмовите сцени, в които двамата влюбени герои се гушкат, ви изпълват с умиление, е много вероятно да започвате деня си в кафе, сервирано в такива чаши.

Вижте още: 14 уникални дизайнерски маси


Битката на чашите I: Романтика Vs. Ужаси

Обичате ли да ходите на кино? Ако ви предложат да избирате между билет за романтична комедия или филм на ужасите, какво ще предпочетете? Кое е по-интересно, по-заслужаващо вниманието? Романтичната комедия, разбира се-красиви човешки отношения, великолепни пейзажи, хепиенд... Напротив! Филмът на ужасите дава истинската тръпка-напрегната музика, прегладнели чудовища и неповторимото усещане да се чудиш как да отскочиш до тоалетната посред нощ. Вие от коя страна на спора бихте застанали? И каква чаша бихте предпочели, според избора си, нека да се опитаме да отгатнем сега... А ако междувременно имате нужда от ремонт или освежаване на жилището си, можете да се обърнете към професионалистите в MaistorPlus.


Нещо е пропълзяло в чашата ми!

Паякът бавно се промъква, дебне жертвата си. Компания му правят още тъмни и страшни, гладни твари. А вие си умирате да гледате такива кадри. Тогава и чаши с промъкнали се вътре гадинки, били те и порцеланови, ще намерят място у вас.

Вижте още: 13 забавни кухненски изобретения


Романтичният жираф!

Ако, виждайки тази чаша, първото, което си помислихте, беше, че този симпатичен жираф не пасе цветята, а иска да ги поднесе на любимата си, то вие сте романтик. И много ще се зарадвате да си отнесете тази чаша вкъщи.


Внимание! Чудовище!

Бисквитеното чудовище не предизвиква точно ужас. Но все пак си е чудовище. Освен това, мисълта, че може да се промъкне вечерта в кухнята и да опустоши всичките ви запаси от сладки, е доста плашеща, признайте си!


Мечешка прегръдка!

Мечето, безспорно, се свързва с гушкането. Пак стигнахме до прегръдките, макар и мечешки. Тази чаша би се превърнала в любима за всяка романтична душа.


В банята съм!

Първа сцена в банята. Тя е под душа или във ваната. Мисли си за него. Той прави същото в неговата баня. Музиката е красива. Романтика!
Втора сцена, пак в банята. Тя се къпе. Напълно спокойна е. Музиката става напрегната, напряга се главната героиня. Напрягаме се и ние, в очакване кога точно ще започнем да пищим, заедно с къпещата се, когато онзи силует с ножа се появи.
В случая ни е трудно да определим феновете на романтични комедии или на ужаси ще използват чаши с къпещо се момиче. Помагайте!

Вижте още: Битката на чашите (част 2): Оптимисти Vs. Песимисти


Знаеш ли, че имаш страшни очи?

Или, може би, предпочитате филми, в които кожата на поне половината от персонажите е подозрително бледа. Буквално им липсва живец и въпреки това се разхождат наляво-надясно като едни истински зомбита. Всъщност тази чаша ще се понрави и на феновете на Kiss.


Покани ме вкъщи!

Преди да се превърнат в част от съмнителни любовни истории за тийнейджъри, вампирите си бяха запазена марка за филмите за ужаси. Все пак, ако откривате романтика в това да ви захапят за врата, можете да поканите тази чаша вкъщи.


Поднасям ти роза!

Мечтаете си любимият да ви поднася кафето сутрин в леглото. Придружено с няколко ароматни бисквитки и картичка с мило послание. Романтиката ще е напълно завършена с изящна чаша, вдъхновена от символа на любовта-розата.


Тук има призрак!

Страшните истории за зловещи замъци, населени с духове, са ви любими още от детството? Изгледали сте всички знайни и незнайни призрачни филми? Какво би ви спряло тогава да се наслаждавате на любимо питие, сервирано в подобна чаша?

Коя от тези чаши бихте използвали в кухнята, дневната, а защо не и в спалнята? Докато правите избора си, не забравяйте, че при нужда от ремонт, за което и да е от тези помещения, можете да разчитате на специалистите в MaistorPlus. Направете безплатна заявка, разгледайте офертите и се спрете на най-добрата за вас.


Тагове:

Декорация

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Даниел Костадинов
Електроуслуги, София
67 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Стефан Василев
Електроуслуги, София
55 извършени проекта
Людмил Банишки
Мебели и обзавеждане, Банкя
25 извършени проекта
Д - А 11 ЕООД
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта