Стъклени съдове за печене правят готвенето в пъти по-лесно

Публикувано на 27/04/2020 от Виктория Маринова | Последна редакция на 27/04/2020 | Видяно 29 060 пъти

Във всеки от нас дреме по един изкусен кулинар, който се нуждае от практични кухненски съдове и пособия, които да провокират творческия му нюх. Отдадени на идеята, че приготвянето на вкусни ястия може да бъде не само бързо, но и наистина лесно и приятно, днес ще ви покажем най-интересните стъклени съдове за печене, които ще ви тласнат към нови кулинарни начинания. Вижте кои са те, а качественият ремонт на кухнята поверете на квалифицирани специалисти!


Стъклената тава за печене е приложима за всякакъв тип ястия

Източник

Макар стъклената тава за печене да не е новост в кухненското оборудване, тя грабва мигновено вниманието ни със своята устойчивост и изчистен дизайн. Добрата новина е, че този продукт се предлага в разнообразие от размери и форми, което го прави подходящ за приготвянето на най-различни ястия. Освен че може да се използва в микровълнова фурна, тази страхотна тава може да се съхранява и във фризер, което пък отваря изцяло нова страница за вашите кулинарни приключения!


Сервирайте любимите кремове в тези очарователни купички

Източник

Тези страхотни купички са изработени от устойчиво стъкло, което ги прави изключително удобни за използване и лесни за почистване. В тях можете да забъркате най-вкусния крем карамел или пък да охладите плодов йогурт във фризера. Купичките се предлагат в комплект от четири броя, а това е наистина достъпно и практично решение за всяко домакинство.

Виж още: Как да изберем фритюрник?


Супата става по-вкусна в тази стъклена тенджера

Източник

Удобна и функционална, тази тенджера от тънкостенно стъкло е незаменим помощник в кухнята, когато дойде време за приготвянето на вкусни супи. Тя може да се използва при температури между -40 и 300 градуса по Целзий, като с подходяща подложка, можете дори да готвите в нея и на газовия котлон. Освен че се отличава с интригуващ дизайн, тенджерата разполага и с практичен капак, който прави готвенето още по-лесно!

Виж още: Елегантни кухненски везни за професионална точност


Две в едно - невероятната стъклена форма за пица

Източник

А ето и едно иновативно решение за тези от вас, които обичат да похапват пица направо от тавата. В тази уникална стъклена форма за пица топлината се разпределя равномерно, а това ви гарантира перфектно изпечено и хрупкаво ястие. Създадена от термоустойчиво стъкло, тя ви позволява да печете и да сервирате в един и същи съд. И това, ако не е практична идея за компактната кухня!


Пригответе си вкусен хляб в тази стъклена форма

Източник

Приготвянето на сладкиши и хляб вече е наистина лесно с тази фантастична стъклена форма за печене. Висококачественият материал, от който е изработена, не позволява залепване на хлебното изделие, което пък я прави изключително практична и удобна. А вие вече снабдихте ли дома си с този интересен съд за печене?

Виж още: Приведете кухнята си в ред с тези невероятни кутии за съхранение


Гответе здравословно в тази стъклена тава с капак

Източник

Любителите на здравословната кухня със сигурност ще оценят качествата на този продукт, който съчетава елегантен дизайн и невероятни възможности. Тавата за готвене без мазнина разполага с удобен капак за задушаване на зеленчуци и приготвяне на вкусни ястия на бавен огън. Изработена от качествено стъкло, тя е подходяща за почистване в миялна машина, което я прави незаменима част от оборудването на всяка модерна кухня.


В тази форма тортите и кексовете стават наистина перфектни

Източник

Неустоимо вкусните кексове и торти вече стават по-бързо и лесно, с помощта на тази страхотна форма за печене. Създадена от рециклирано стъкло, формата е устойчива както на високи, така и на ниски температури, което я прави подходяща за поставяне и във фризер. Този продукт можете да откриете в широка гама от размери и форми, така че да реализирате и най-смелите си кулинарни проекти! Всички тези стъклени съдове със сигурност ще превърнат готвенето в по-приятно занимание, а за преобразяването на кухнята ще се погрижат опитните специалисти! За целта направете заявка при нас напълно безплатно и разгледайте техните профили и оферти още сега!


Тагове:

Кухня

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Иван Петков
Боядисване и декорация, София
42 извършени проекта
ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
1 извършен проект
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
9 извършени проекта
Ивайло Петров
Електроуслуги, София
26 извършени проекта
Георги Димитров
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта