Приведете кухнята си в ред с тези невероятни кутии за съхранение

Публикувано на 28/04/2020 от Габриела Санчес | Последна редакция на 28/04/2020 | Видяно 11 304 пъти

Съвременната кухня разполага не само с функционални уреди и обзавеждане, но и с практични пособия, които спомагат за по-добрата й организация. На помощ в тази задача идват тези страхотни кутии за съхранение, които ще запазят приятния вкус на кафето и хранителните продукти за по-дълго. Разгледайте тези изумителни съдове, които ще ви впечатлят с неповторим дизайн и удобство, а цялостния ремонт на кухнята поверете на квалифицирани професионалисти!


Порцелановата кутия за масло придава естетика на цялата кухня

Източник

Порцелановите съдове придават на дома неповторима красота и елегантност. Ето защо този материал намира все по-широко приложение в съвременната кухня, като днес придобива формата на компактни кутии за съхранение на масло и сирене.


Пластмасовите кутии за съхранение са изключително удобни

Купи пластмасови кутии

Повечето съвременни домакинства разполагат с пластмасови кутии за съхранение, които спомагат за запазването на свежия вид и вкусовите качества на продуктите за по-дълго. Тези удобни съдове ви дават възможност да приберете остатъка от вечерята в хладилника, а на следващия ден дори да го затоплите отново в микровълновата фурна. Невероятният им дизайн, лишен от остри ръбове, ги прави изключително компактни, а чрез силиконовата клапа можете да избирате степента на вентилация при съхранение на продуктите.


Страхотно местенце за вашите торти и сладки

Купи страхотна кутия

Приготвянето на сладки кулинарни изкушения може да се превърне в истинско приключение, особено ако не разполагаме с удобен съд за тяхното съхраняване. На помощ в създаването на перфектните мъфини и торти идва тази изумителна кутия, която разполага с две нива и възможност за сгъване след употреба. По този начин тя заема минимално място в тясната кухня, а освен това е и изключително удобна за пренасяне по време на път.

Виж още: Впечатляващи кухненски джаджи за любителите на чай


Впечатляващо иновативно решение за вашия обяд

Купи органайзер за обяда в офиса

Тази изумителна кутия напълно ще преобърне представите ви за вкусен обяд на работното място! Освен че разполага с няколко отделения за почитателите на разделното хранене, тя има вградени кухини за поставянето на сосове, така че да овкусите салатата си непосредствено преди обедната почивка. Кутиите от този тип също са подходящи за използване в микровълнова и почистване в съдомиялна машина, като ще заемат и минимално място в чантата ви. Невероятно, нали?


Кутията с охладител ще държи продуктите наистина свежи

Купи кутия с охладител

Този тип кутии и контейнери за съхранение на продукти са компактни и практични, като се предлагат в разнообразие от размери, форми и цветове. Някои модели разполагат с прикрепена вилица или лъжица за удобно похапване по време на път, а вграденият в кутията охладител ще запази вашата следобедна закуска свежа и прясна. Хубавата новина е, че тези съдове са подходящи за почистване в миялна машина, което ги прави незаменима част от оборудването на кухнята.

Виж още: Вашият верен помощник в кухнята - доброто старо хаванче


Кутии за употреба с уреди за вакуумиране - защо не?

Купи кутия за съхранение

Уредите за вакуумиране днес са необходимост във всяка кухня, защото дават възможност за запазване на вкусовите качества на сухи, течни или полутечни храни. Повечето модели разполагат с отделни настройки спрямо вида продукти, а кутиите за съхранение се отличават с практичен дизайн, който позволява поставянето им в хладилник или затоплянето в микровълнова. А вие снабдихте ли вече домакинството си с подобна джаджа?


Страхотен канистер за вашето любимо кафе

Купи канистер сега

Тези удивителни съдове ще стоят перфектно върху модерните отворени рафтове в кухнята! Ако пък сте почитатели на изчистения дизайн, можете да ги подредите в шкафа до мивката, така че любимото кафе или какао винаги да ви бъде под ръка. Изработени от устойчиви материали, тези страхотни канистери се затварят плътно и по този начин запазват качествата на продуктите, а моделите с прозорец ви дават възможност да следите наличните макарони и спагети вкъщи по всяко време!

Виж още: 12 креативни кухненски джаджи за истински кулинарни ценители


Класическа идея за модерна кухня - металната кутия за хляб

Купи метална кутия за хляб

Кутиите за хляб днес разполагат с изумителни възможности - откъм функционалност и от гледна точка на дизайна. Те са удобни и практични, като разполагат с релефна основа за по-добра вентилация и се отварят с едно леко натискане на бутона. Изберете метална кутия за хляб, която да пасва на кухненските уреди от инокс или пък заложете на традиционния вариант от дърво, който ще внесе естествена красота у дома! За перфектно обзаведена кухня пък се доверете на опитни специалисти, като заявите проект безплатно в MaistorPlus още сега!


Тагове:

Кухня

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта