Няколко впечатляващи кухненски композиции с дизайн, идеален за всеки мъж!

Публикувано на 25/08/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 25/08/2016 | Видяно 42 277 пъти

В наши дни основните човешките интереси се въртят предимно около семейството, личностния просперитет, привикването към забързано и изпълнено с предизвикателства ежедневие, тежки задачи и самостоятелност. Налага се да си осигурим максимално удобство, практичност и лекота, иначе едва ли бихме издържали дълго. Казано на кратко, живеем в мъжки времена. Нито редовната работа и тежък труд вече са само за мъже, нито кухнята е "обежище" единствено за домакините от женски пол. И така, време е да ви представим няколко кухни, олицетворение на типичната мъжественост - едновременно луксозни и много комфортни, не прекалено натруфени, а по-скоро... перфектни! Намерете си специалист, който да ви снабди с мечтаната от вас кухня - лесно е!


Изискано, но семпло обзавеждане

Тъмен шоколад, капучино, интригуваща мозайка, комфортен плот и дребни декоративни предмети по лавиците - идилия. Този стил съчетава характерните мъжки, леко грубовати, но все пак изтънчени нотки, с една приятна топлина, която ще се хареса на всеки член от семейството.


Класически контрасти

Бяло и черно - класика в жанра. Но ако сте сред мъжката част от читателите ни, вероятно ще се съгласите, че черното трябва да преобладава. Ако не е така, разгледайте статията докрай, може би ще намерите нещо по вашия вкус!

Виж още: 5 начина да направим кухнята си "по-зелена"


Грубоватата, но свежа външност на индустриалния стил

Комбинацията от истински автентични и неподправени битови елементи, с много модерно оборудване и удобно обзавеждане, е една разчупена идея, която обикновено се радва на много внимание от представителите на силния пол.


Комфорт в азиатски стил

Ето и едно предложение за онези от вас, които предпочитат по-олекотен, светъл и свеж интериор. Азиатският стил винаги вдъхва щипка екзотика и навява спомени за лято и вкусна храна.


Блясък в мрака

Представяме ви още контрасти, защото няма как да не признаем - те винаги впечатляват окото. А когато гладките, бляскави плотове и сребристи оттенъци тук-там са обгърнати от големи и внушително тъмни мебели, картинката става още по-привлекателна!


Защо светлата кухня е добър избор за всеки?

Като започнем от небезизвестния вече факт, че бялото е избрано за цвят на 2016-та година от професионалното дизайнерско студио Benjamin Moore, и стигнем до абсолютно неоспоримия комфорт, който този цвят носи, едно е сигурно - никога няма да сбъркате, ако изберете бяла кухня за своя дом. И чисто по мъжки - всичко е много по-лесно, когато визуално всичко е възможно най-достъпно. А сега е време да потърсите най-добрите специалисти, които да изградят за вас перфектното кухненско помещение. Пуснете безплатна заявка и ще можете да се свържете с водещи компании. Разгледайте предложенията, дейностите им, както и оценките от техните клиенти - така ще можете да вземете най-оптималното решение за своя дом!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Стоил Димитров VIP
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Линдстрой ЕООД
Плочки и теракот, София
28 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта
Sasho
Цялостен ремонт, София
39 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта