Преди и след: 5 безлични кухни, превърнати в мечта

Публикувано на 22/11/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 21/07/2016 | Видяно 31 515 пъти

Когато дойде време да изхвърлим боклуците, да сменим мебелите, цвета и подредбата в кухнята, настава малък хаос. Свикнали сме до болка със сегашния вид на тази стая, а комфортът там е на първо място. Това потиска желанието за промяна и трудно се осмеляваме да пристъпим към ремонт. Но нека ще ви представим няколко удивително красиви идеи, които може би ще ви склонят към действие. Ако се вдъхновите и решите, че сте готови да преобразите кухнята си, намерете професионалист, който да изпълни проекта ви по най-добрия и удовлетворяващ за вас начин.


Стари мебели и олющени стени, заменени от красота и комфорт

Първата снимка е заснета в по-близък план, за да се акцентира върху някои от най-неприятните детайли, като олющените стари жълтеникави стени. Е, резултатите след ремонта са просто удивителни. Това място е напълно преобразено, от настилката, до мебелите, техниката, тавана и осветителните тела. Свежи бели цветове, комбинирани с тъмна техника и черни плотове за постигането на контраст, свежо килимче и комфортна масичка. Стаята придобива три функции - кухня, трапезария и работно място, в най-дясната част.

Виж още:  Хладилници със стъклени врати - идеи за блясък и стил в кухнята


Как една приятна кухня се превръща в невероятно функционална такава

Тук няма как да не отбележим, че дори преди намесата на майстори, кухнята също е изглеждала доста комфортна и красива. Идеята на собствениците обаче е била да превърнат мястото във внушителна, модерна и обзаведена с много вкус кухня, в която да готвят с удоволствие и да посрещат гости сред свежест и стил, като наред с това я превърнат във функционално и удобно за ползване помещение.


Време е старият интериор да заблести

И този интериор видимо е бил приятно изглеждащ преди промените. Когато обаче се загледаме в следващия кадър, забелязваме защо са предприети ремонтните дейности. Дизайнът е много различен - основен акцент са отразяващите повърхности и блестящата иноксова техника. Играта с осветлението също е забележителна и много приятна. Внесеният кухненски остров прави готвенето по-лесно и удобно.

Виж още: 13 атрактивни и функционални кухни за вашата мансарда


Време е да осъвременим дизайна!

Основната цел на собствениците е била да осъвременят дизайна, без да правят кардинални промени. Запазени са цветовете, дори частично разположението, но имаме интересни нови плочки по стената, имитиращи тухли, и напълно подновено обзавеждане.


Как да направите освежаване, запазвайки цветовете

Още една разгърната идея за това как да ремонтирате и освежите кухнята си, но да не променяте прекалено много интериора. Лесно осъществим начин да придадете красив вид в помещението, но да не лишите ежедневието си от комфорта на добре познатите цветове и разположение на мебелите и уредите. Бледо жълтите стени, комбинирани с бяло обзавеждане и тук-там черни и металически акценти, преобладават и на двете снимки. Но независимо дали искате да направите леки ремонтни дейности или изцяло да преобразите кухнята, важно е да го направите с помощта на професионалисти, които да ви предоставят ценни съвети как да изпълните всички свои хрумвания и да ги реализират по най-добрият начин. Пуснете безплатна заявка, за да улесните избора си на специалист, като разгледате конкретни оферти с възможност за преглед на дейностите и клиентските отзиви за всяка от фирмите.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Златин Господинов
ВиК Услуги, София
13 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Любомир Коцев
Външна изолация, София
6 извършени проекта
Магнит С ЕООД
Боядисване и декорация, София
58 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
51 извършени проекта