Елегантни кухненски везни за професионална точност

Публикувано на 11/04/2016 от Светла Иванова | Последна редакция на 02/11/2018 | Видяно 6 216 пъти

Източник

Цифровите везни определено са най-предпочитани и това е съвсем логично, ако вземем предвид техните характеристики:

  • Размер - в по-голямата си част тези уреди са компактни по размер и можете да им намерите местенце във всеки шкаф, за разлика от механичните им и балансиращи "братовчеди", които са доста по-обемни.
  • Устойчивост - когато купувате даден уред, независимо голям или малък, вие очаквате от него да ви служи дълго време. Имайте предвид, че някои цифрови везни не са толерантни към вода, което ги прави доста по-трудни за употреба и почистване. Най-добре се доверете на водоустойчив модел, за да сте сигурни в ефикасността му.
  • Конвертор - вече можете да изпробвате и чуждестранни рецепти, благодарение на практичния конвертор. Само за няколко секунди той ще преобразува грамовете, унциите, килограмите и паундовете в желаната от вас мерна единица.


Елегантни кухненски везни за професионална точност

Всички любители кулинари са наясно, че понякога измервателните чаши и лъжици, които се срещат в някои рецепти, могат да бъдат изключително подвеждащи. Колкото и да сте внимателни в дадените пропорции, шансът ястието ви да не се получи е доста голям, тъй като някои съставки са различни по обем и тегло. Тогава на помощ идват кухненските везни, които са абсолютно задължителни за всяка съвременна домакиня. Модерната кухня, освен снабдена с всякакви джаджи и уреди, трябва да бъде приветлива и уютна, затова ако имате нужда от освежителен ремонт, не забравяйте да се обърнете към опитни професионалисти.


Защо трябва да имате кухненска везна?

Източник

Най-голямото предимство на кухненските везни е, че те са изключително точни. Доказано е, че измерването на продукти с чаши и лъжици дава отклонение от около 30%, които са напълно достатъчни, за да провалят дори най-старателно приготвеното ястие. Някои типове брашно имат различна плътност и въздушни джобове, а в допълнение към това никога не можете да бъдете сигурни дали сте подравнили правилно чашата или сте я препълнили. Освен това при кухненските везни няма да ви се налага постоянно да миете различни прибори - изберете уред, който се продава със специален съд за поставяне на продуктите, като този.

Вижте още: Блендерите като сътрудници в каузата за здравословно хранене


Като част от кухненския интериор

Източник

Много запалени кулинари държат на изискания минималистичен интериор в кухнята. За щастие, кухненските везни по никакъв начин няма да попречат на перфектното съчетание между стиловете, дори напротив. Има достатъчно богат избор от модели, които биха се вписали идеално във всяко обзавеждане - елегантни, със забавни щампи, а защо не и обагрени в някой ярък цвят за повече настроение?

Ако вашата кухня се нуждае от освежаване, не се колебайте да се обърнете към професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. Направете безплатна заявка и ще получите конкурентни оферти от различни изпълнители. След като разгледате техните профили и прочетете мнения от клиенти, направете най-добрия избор за вас и вашия дом!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
"ТОДИС" ЕООД - СТОЯН НАНОВ
Покривни услуги, София
70 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
14 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта