Фантастични рендета и резачки, от които вашата кухня се нуждае

Публикувано на 04/12/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 20/10/2017 | Видяно 10 884 пъти

Източник

Когато пространството ни притиска, сме принудени да се лишим от някои наистина важни джаджи в името на подредената кухня. Днес подобни компромиси не са необходими, защото това невероятно сгъваемо ренде съчетава перфектно функцията с компактния дизайн. Четирите фази на дебелина на рендосването го правят подходящо за нарязването на всякакъв тип плодове и зеленчуци, а специалният предпазител гарантира безопасност по време на работа.


Уникална диск машина за рязане на плодове и зеленчуци

Източник

Тази удивителна диск машина за рязане отговаря за широк спектър от продукти! Тя разполага с острие от неръждаема стомана, което позволява без усилие да нарежете желаните продукти, като след това можете да почистите уреда в миялна машина. Сред огромните предимства на тази джаджа е функцията й за заключване, която я прави и изключително безопасна.


Забравете за остатъците от настърганите продукти с това впечатляващо ренде

Източник

Идеалното ренде за всяка прецизна домакиня - то е създадено от неръждаема стомана и предовратява остатъците от настърганите плодове и зеленчуци да се разпръснат из цялата кухня. Цялото настъргано съдържание на продукта, заедно с неговия сок, се съхраняват в своеобразната кофичка на рендето, която ви спеспява използването на допълнителна чиния. Хитро, нали?


Нарязването на гъбите вече не е толкова досадно занимание

Източник

Нарязването на гъби и други меки плодове и зеленчуци вече няма да отнема време с помощта на тази неповторима резачка! Пластмасовата й основа я прави неподходяща за прекалено твърди продукти, но пък е идеалното решение за накълцване на гъби, ягоди и много други. Снабдете кухнята си с подобен уред още сега и се убедете сами, че готвенето може да е лесно като детска игра!


Мултифункционално ренде за истински кулинарни виртуози

Източник

Впечатляваща визия и още по-впечатляваща функционалност - това ренде почти ще сготви вместо вас! То е удобно и устойчиво, благодарение на регулируемата си височина и специалните крачета, които го предпазват от пързаляне по плота. С него получавате три сменяеми режещи остриета, подходящи за накълцването на всякакви плодове, зеленчуци и други продукти. Убедихте се, че трябва да го имате, нали?

Виж още: Нови технологии за здравословно и лесно готвене


Специално предложение за почитателите на италианската кухня

Източник

Приготвянето на домашна италианска пица или паста вече става много по-лесно с този уникален уред, който ще се погрижи за перфектното настъргване на пармезана. Конструиран така, че да предпазва пръстите от нараняване, металният вариант на това ренде се отличава с още по-голяма устойчивост и практичност. Какво повече можем да кажем, освен Buon appetito!


Фантастични рендета и резачки, от които вашата кухня се нуждае

Колкото и сложна да изглежда една кулинарна рецепта, с помощта на точните уреди и пособия приготвянето й става лесно и забавно! За да ви вдъхновим да сътворявате всяко ястие с желание и настроение, днес ще ви представим няколко удивителни рендета и резачки, които всяка съвременна домакиня трябва да притежава. За да бъде кухнята ви функционална и обзаведена с вкус, оставете ремонта й в ръцете на квалифицираните специалисти, регистрирани в MaistorPlus!


Тази резачка за ябълки ще ви подтикне към по-здравословно хранене

Източник

Много често не липсата на ресурси, а добре познатият ни мързел ни спира да се храним здравословно. В опит да преминем към по-полезен хранителен режим, днес ви представяме този удобен и практичен уред за рязане на ябълки. С едно лесно движение ще получите няколко идеални резенчета ябълка за вашата следобедна закуска или пък вкусен сладкиш!

Виж още: Добрите кухненски помощници: електрическите роботи


Създайте перфектните зеленчукови спирали с тази модерна резачка

Източник

Този иновативен уред прави рязането на твърди зеленчуци значително по-лесно начинание. С негова помощ можете да създадете лентички, спирали или пък жулиени за едно не само изключително вкусно, но и добре изглеждащо ястие.


Този практичен уред нарязва ягодите на идеални филийки

Източник

Не отлагайте повече приготвянето на онази уникална ягодова торта, само заради безкрайната процедура по нарязването на плодовете! С този практичен уред ще сътворите съвършени парченца ягоди, при това само с едно леко натискане. Той е изключително лек и удобен, а на всичкото отгоре не заема много място в кухнята. Можете да разберете повече за него тук!

Виж още: 12 хитри джаджи за терасата, които трябва да имате


Забавна джаджа за рязане на ананас

Източник

Всички обичаме да си похапваме ананас, но процедурата около нарязването му не е особено приятна. Спасение обаче намираме в лицето на тази уникална резачка за ананас, която ви помага да поднесете плода на перфектно оформени парченца. Това е възможно благодарение на острия режещ диск, с който е снабдена, а специалният контейнер за събиране на плодовете е с идеалната големина за съхранение в хладилник.


Страхотно ренде с традиционен дизайн

Източник

Това симпатично ренде е изключително удобно заради скромните си размери и практична форма. То е подходящо за едро и фино стъргане, като подобрява добре познатия ни традиционен дизайн с пластмасова основа и удобна дръжка от неръждаема стомана. Освен че е невероятно лесно за почистване, то се предлага и в различни цветове, така че да подхожда на останалите кухненски пособия! Тук можете да го поръчате още сега!


Отделете кората от цитрусите за секунди

Източник

Повечето кулинарни експерименти завършват с истинска бъркотия в кухнята и ни отнема доста време да върнем помещението към приветливия му вид. Вашият джобен съюзник в борбата към по-чиста и организирана кухня е това уникално ренде за цитрусови кори, което ще отстрани обвивката на лимоните, необходима за вашето ястие, за секунди! То разполага със специален контейнер, който съхранява рендосаните кори, а удобният му дизайн го прави незаменима джаджа за всяка модерна кухня!

Ако ви предстои да ремонтирате кухнята си така, че да имате място за всички тези невероятни джаджи, потърсете съдействие от опитните специалисти на MaistorPlus! Заявете проект при нас напълно безплатно и без допълнително обвързване!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Термо Лидер ООД
Изолация и Саниране, Варна
5 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Качествен ремонт
Ремонт на баня, София
22 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта