Изящни бюра за малки принцеси

Публикувано на 02/09/2015 от Нели Минчева | Последна редакция на 26/07/2016 | Видяно 4 533 пъти

Малкото ви момиченце тръгва на училище? Това е огромна промяна в живота на детето. То навлиза в нова среда, среща нови отговорности и губи част от времето за игра. Адаптацията към променения ритъм на всекидневието може да стане много по-лесна и забавна, ако атмосферата в детската стая предразполага към положително отношение към уроците. Със следващите идеи за красиви и изящни кътчета за учене сме сигурни, че и на порасналите момичета ще им се прииска да се върнат в началното училище!


Приказно бюро сред цветята

Начинаещата ви ученичка не се нуждае от тежко и многофункционално бюро. Изберете красива мебел - като извадена от будоара на екзотична принцеса. Няколко чекмеджета под плота ще събират тетрадките и флумастерите, засега това е достатъчно. А наоколо нека цари цветно настроение. Залепен само на стената при бюрото тапет на шарени цветчета, големи или малки, ще внесе неповторим уют в личното работно пространство на малкото момиченце. Ако не ви се иска да правите специален ремонт за целта, подберете заедно с детето пъстра картина, която да украсява часовете, прекарани над буквара.

Вижте още: Креативна майка превръща съня на детето си в приключение


Ученическо бюро с весели цветове

Кой е казал, че бюрата трябва да са бели, сиви, кафяви или черни? Нека да са цветни! Наситените цветове провокират въображението, стимулират активността и радват окото. Накарайте детето да се почувства в свои води, когато сяда да пише домашните си. Макар и да се заема с такава сериозна задача, не всичко трябва да е скучно и строго.


Розово и с ягодка

Страхотна идея, ако момиченцето ви все още не се разделя с любимите си кукли и мечтае за приказни светове. Предната част на бюрото завършва със закачлива рисунка на ягодка, а вратата на шкафчето представлява замък с три високи кули. Кой не би искал да крие училищните си помагала зад тях...


М-м-м, вкусно

Децата харесват изображения на любимите си храни, герои, животни. Декорирайте с тях част от мебелта, която ще използват за работа, и те ще чувстват това пространство като създадено специално за тях. Каквото всъщност и е. А и ако ученичката не бърза особено да приключи с уроците, изрисуваните кексчета ще й напомнят, че в кухнята я чака нещо вкусно за награда, когато най-после се справи с домашното.


Вместо столче - пейка

Нестандартно, привлекателно и практично. Малката ви принцеса може да кани съученички, за да подготвят заедно уроците си, да разглеждат книжки, рисуват и играят.

Вижте още: Кой е най-подходящият цвят за детската стая


Семпло и елегантно бюро

Може да изберете и класиката - светли цветове, кокетни чекмеджета, много светлина. В долната част на бюрото има напречен рафт, който приютява плюшените приятели на ученичката, кутии със съкровища или дребни вещи, нужни за училище.

Който и вариант да сте избрали за вашата ученичка вкъщи, не губете време, а се обърнете към професионалист, който да материализира съответното приказно бюро в детската стая. Подайте безплатно заявка за вашия проект в MaistorPlus и сравнете получените оферти от регистрираните при нас специалисти. Така бързо ще откриете подходящ изпълнител и ще се запознаете с оставените от други клиенти мнения за неговата работа.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
РАЙ Билдинг76ЕООД
Покривни услуги, Самоков
6 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Васил Димитров
Ремонт на баня, София
9 извършени проекта
Ихтиандер Никифоров
Покривни услуги, София
7 извършени проекта
Хоум Рок Билдър ЕООД
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта