Къщи на дърво, вдъхновени от детските мечти

Публикувано на 07/03/2015 от Мария Колева | Последна редакция на 28/07/2016 | Видяно 13 365 пъти

Приказното творение естествено е във Великобритания. Напомня по своята архитектура училището на нашумелия литературен герой. Но не само това е причина да привлича като с магнит децата. Мястото е толкова вълшебно, че всеки малчуган би желал да играе вътре.


Детска къща в двора на вилата

Погледнете доволните деца и преливащия от гордост баща. Причината е малката къщичка около дървото. В нея малчуганите се забавляват истински. Могат да поканят и приятели на парти. А мама и татко спокойно да се уединят във вилата. Децата са самостоятелни, но „под око“.


Детска къща - сбъдната мечта

Тази постройка е по-скромна като изпълнение. Но това не прави децата по-малко щастливи. Тяхната мечта е сбъдната–къщичка на дърво! Останалото ще го свърши детската фантазия.


Къщи на дърво, вдъхновени от детските мечти

Едно от най-желаните места за игра на всяко дете е дървото. Малкият човек иска да се покатери и да открие нови пространства! После фантазията го отвежда на пиратски кораб или космическа ракета. Разгледайте тези приказни къщи на дърво. Те са като материализирана мечта на всеки малчуган и от тях можете да се вдъхновите за направа на подобно съоръжение в двора или в детската. Ако планирате обзавеждане на стая за вашия палавник, в MaistorPlus ще откриете точните професионалисти!


Къща ракета

Това е мечтата на всеки малък космонавт. Напълно оборудвана и готова за излитане, тази къща ракета би впечатлила всяко дете!

Сръчните професионалисти могат да осъществят тези и други подобни мечти. Ако искате да изпълните желанията на вашето дете за приказен кът у дома, в MaistorPlus ще откриете точните специалисти по интериорен дизайн. Можете да сравните различни оферти и да видите коментари от предишни клиенти. Заявете вашия проект за детска стая още сега!


Шато дьо Ланже

Тази „средновековна“ приказка се намира в долината на Лоара, Франция. Подхожда на всеки малък принц или принцеса. Кули, бойници, тераси–всичко е направено, така че децата да изпитат едно истинско приключение. Да се пренесат в далечно историческо време и да го разучават, докато си играят.


Къщичка от приказките

Изглежда като рисувана, но е реалност. Този шедьовър е дело на японския архитект Фухимори. Крепи се на ствола на кипарис и може да издържи и на много мощни бури.


Тагове:

Къщи

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Венцислав Димитров
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта
Емил Димитров
Цялостен ремонт, София
5 извършени проекта