Тези удивителни детски стаи ще ви пленят с артистично модерно излъчване

Публикувано на 02/12/2016 от Виктория Маринова | Последна редакция на 02/12/2016 | Видяно 10 359 пъти

Затегнете коланите, защото тази детска стая ще ви пренесе в един нов свят, изпълнен с вълнуващи приключения! Семплото обзавеждане и приятните тонове на синьото и зеленото правят помещението светло и приятно. Липсата на пространство за поставянето на масивни играчки и къщи за кукли пък е компенсирана от ефектния тапет, който пресъздава подробна географска карта. И това, ако не е страхотен начин за детето да учи, докато играе!

Виж още: Мебели от палети за детската стая: да съчетаем практичност и симпатичен дизайн


Балансирайте семплата обстановка с няколко дребни, но ярки елемента

Минималистичната детска може да ви се струва модерно решение, но тя не винаги пасва на предпочитанията на най-малките членове на семейството. Те имат нужда от ярки и цветни детайли, които да ги вдъхновяват да мечтаят и творят. За да създадете максимално здравословна и мотивираща среда за детето, внедрете в семплата му стая дребни, но ефектни акценти, като стикери по стените например.

Виж още: Как да изберем идеалното бебешко креватче?


Детска стая с елегантно и стилно излъчване за бъдещи принцеси

Всяка малка принцеса се нуждае от красиви покои, които да направят неспирните детски игри още по-забавни. Пример за подобно помещение е тази красива спалня, която съчетава елегантност и практичен дизайн. Решена изцяло в светли нюанси, тя компенсира недостига на достатъчно естествена светлина с ефектни осветителни тела и изчистена визия. Какво бихте добавили вие към облика на това помещение, за да го направите още по-вълшебно?


Удивителен дизайн и незаменимо удобство, обединени в една детска спалня

Тази фантастична стая, вдъхновена от конструкторите LEGO ще провокира творческата мисъл на децата, които от малки са увлечени по архитектурата и дизайна. Подобни ярки елементи обаче изискват присъствието и на детайли в неутрални тонове, които да спомогнат за създаването на балансирана и хармонична обстановка. Ако не сте сигурни, че този тип обзавеждане е подходящо за детската стая във вашия дом, започнете с интегрирането на дребни акценти, които лесно можете да разместите или премахнете на по-късен етап.

Виж още: Превърнете бебешката стая в уютна детска в няколко лесни стъпки


Тези удивителни детски стаи ще ви пленят с артистично модерно излъчване

Ако е настъпил моментът да преобразите детската стая, запретнете ръкави и й придайте нов облик още сега! Как? Разгледайте нашите креативни идеи за уникални детски стаи, които ще вдъхновяват малчуганите да творят, докато се забавляват! Тези помещения съчетават артистично излъчване и функционални решения, подходящи дори за компактното жилище. Не се колебайте, а потърсете точен майстор, който да реализира избраната от вас идея още този уикенд!

Виж още: Детско хранене


Артистична детска стая за хлапета, които не спират да мечтаят

Творческият дух няма почивен ден! Доказателството откриваме в това светло и очарователно помещение, което съчетава абстрактни елементи и функционални интериорни решения. Направете детската пъстра и гостоприемна, като подберете нежни пастелни нюанси за стените и мебелите, които ще се превърнат в източник на вдъхновение за вашето дете. Невероятно, нали?


Прекрасна детска стая, вдъхновена от природата

Превърнете детската стая във фантастична джунгла, която ще провокира въображението и креативността на вашето дете. За целта обмислете по какъв начин да въплътите елементите от приказното пространство в практичните мебели и заложете на удобен хамак, който да замени канапето например. Стенният модул за вещи и играчки пък можете да прикриете с оригинален панел, който ще допринесе за впечатляващия облик на стаята.


Придайте на мебелите причудливи форми

Модерно излъчване и креативен дизайн се срещат в тази уникална детска стая, която ще хареса на всяко хлапе. Най-впечатляващият елемент от нейното обзавеждане е леглото, което приема формата на интригуваща къщичка и допринася за артистичния дух в помещението. Избраните нюанси обаче правят така, че детската да изглежда по-студена и неприветлива, но този недостатък може да бъде преодолян наистина лесно с помощта на оригинално осветление.


Сътворете вълнуващ фантастичен свят за своето дете

Не правете компромис с дизайна на дома и заменете семплото обзавеждане и белите стени с фантастични елементи, които сбъдват смелите детски мечти. За целта поставете в детската ярък тапет, обсипан с приказни герои, а мебелите подберете така, че да допринасят за създаването на вълшебна обстановка. Обърнете специално внимание на избора на осветление и сложете пухкав килим на пода, който често е площадка за неуморните детски игри. Превърнете детската в невероятна приказна страна без усилие, като заявите проект безплатно и поверите ремонта й в ръцете на нашите опитни професионалисти!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Георги Димитров
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта
Ивайло Петров
Електроуслуги, София
28 извършени проекта
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
18 извършени проекта