Симпатични идеи за детска стая на близнаци

Публикувано на 19/01/2016 от Елица Мартинова | Последна редакция на 04/08/2016 | Видяно 7 780 пъти

Всеки, който има щастието да очаква или да има близнаци, знае, че подредбата в детската им стая е от изключително значение. Тя е важна, за да може всяко дете да се чувства добре и въпреки че дели пространството си с друг, да има свой личен кът. Ето защо решихме да ви представим няколко свежи идеи за евентуалната подредба в стаята на близнаци. Предложенията са актуални и за семейства с две деца, които делят едно помещение. Ако някоя от идеите ви хареса толкова много, че искате веднага да я реализирате, не се колебайте да потърсите изпълнител в списъка на MaistorPlus с регистрирани професионалисти.


Много функции на малко пространство

Тази детска стая вероятно ще се хареса на всеки родител, който е притиснат от липсата на пространство. На една стена може да монтирате модул, който да играе ролята на шкаф, на две самостоятелни легла и на бюро. Идеята е подходяща и за семействата, които разполагат с по-големи жилища, защото оформена така, детската стая ще предоставя големи пространства за игра.

Вижте още: Кой е най-подходящият цвят за детската стая


Стая от приказките

Подбрахме тази идея, защото е изключително подходяща за усвояването на ниши. Ако имате пространства в стените, които искате да използвате, но тривиалната идея за вграден шкаф не ви харесва, значи това предложение е точно за вас. Какво по-хубаво от това да поставите част от леглата на децата си в иначе досадните ниши. Освен че ще може да разкрасите леглата им като малки къщурки с покривче, по този начин всяко дете ще може да има свое лично закътано пространство.


Стая за принцеси

Ако имате две момичета, значи тези ярки розови и цикламени цветове са ви добре познати. Представяме ви стая, която е изключително подходяща за малки момичета. Важното тук е, че леглата са разделени в двата различни ъгъла на стаята, така че всяко дете да има собствено пространство. Хубава идея са и тежките платняни щори, които се спускат плътно до прозореца, така че да спрат светлината, когато е нужно.


Old School стая

Това е изключително ефектна и уютна стая, излязла сякаш от друго десетилетие. Ако си падате по стари, но златни играчки, по масивни скринове, по метални легла, фенове сте на ретро стила, тази идея е точно за вас. Тук няма да срещнете ярки цветове или футуристична мебелировка и именно затова стаята си има уникален собствен стил и чар.


Стая с небе от тебешир

Много оригинална идея за бебешка стая. Родителите са решили да облицоват една от стените като дъска за тебешир, така че всеки ден да могат да променят визията на приказното помещение. В случая те са нарисували красиво небе, което близнаците им да виждат, докато заспиват или щом се събудят. Разбира се, струва си да се помисли и за праха, който пада от тебеширите, което го прави удачна идея по-скоро за по-големи деца, а не за новородени.

Вижте още: Преди и след: ефективно оползотворяване на детската стая


Легло като кораб

Ето едно предложение, при което родителите са се опитали да внушат на децата си, че се намират в каюта на кораб. Може би забелязвате, че долното легло е по-голямо от това на втория етаж. Това е така, защото през деня децата играят заедно на него. А ако се чудите дали момичето, което спи на по-малкото легло, не се сърди, замислете се дали като малки и вие не сте искали винаги да сте на "втория етаж".

Всички идеи, които подбрахме за вас, представят по някоя симпатична и практична идея. Ако сте почерпили вдъхновение и искате да сътворите нещо уникално за вашите деца, не се колебайте да потърсите изпълнител на мебели по поръчка в списъка с регистрирани професионалисти в MaistorPlus. При нас ще откриете тяхно кратко представяне, както и мнения на предишни потребители, които са ползвали услугите им. Ако пък не ви се рови дълго, не губете време, а заявете проекта си безплатно, за да получите най-добрите условия за изпълнението му.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
Пламен
Плочки и теракот, Пловдив
18 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
80 извършени проекта
Младен Георгиев
Покривни услуги, София
25 извършени проекта
ВиК Инженеринг
ВиК Услуги, София
9 извършени проекта
Gstroy
Цялостен ремонт, София
20 извършени проекта