8 изобретателни легла за малки спални

Публикувано на 28/05/2015 от Ани Атанасова | Последна редакция на 14/06/2017 | Видяно 22 763 пъти

В днешно време повечето домакинства разполагат с ограничено пространство. Ако обаче не желаете да жертвате личния си комфорт, винаги можете да се спрете на креативни начини за спестяване на място. Разгледайте нашите хитри предложения за легла, перфектни за малки спални, и го направете оптимално удобно за вашия дом. Ако от разгледаните идеи ви хрумнат изцяло иновативни решения за мебелите, пуснете заявка в MaistorPlus и се свържете със специалисти за мебели по поръчка, които да осъществят вашите желания.


Падащо легло

Едно доста старо като идея предложение, но напълно приложимо и в днешно време, спестява място, както и изцяло преобразява малката спалня след повдигането на леглото. Все пак то е добър, лесен и най-вече сравнително изгоден вариант, ако си търсите легло, което няма да заема никакво пространство през светлата част от деня. Изключително подходящо за студийни апартаменти.

Вижте още: Големи идеи за малка спалня


Сгъваемо легло

Смятаме, че всеки един от нас в един момент от живота си е изпорбвал комфорта на сгъваемите легла. Много подходящо в случаите, когато посрещате гости, които ще ви порадват за няколко дена.


Импровизиран втори етаж

Перфектното решение за жилище с високи тавани е спалня, обособена на самостоятелен етаж. Вярно, усилията, времето и разходите биха били много по-големи, но бъдете сигурни, че с взимането на едно такова решение си осигурявате сигурен стил и комфорт. Както и имате възможност да оползотворите пространството на максимум.


Изцяло притиснати от малкото пространство

Помислете хубаво как да използвате дори и малкото място, което имате. Най-добри идеи би могъл да ви даде един интериорен дизайнер, който да оптимизира всяко кътче от дома ви, така че да намери баланса между невъзможното и напълно постижимото. И в крайна сметка да не се чувствате притиснати от затрупани вещи.


Кът под стълбището

Ако разполагате с голямо стълбище с подходящо пространство, можете съвсем бързо да го превърнете в спалня, както и да го използвате за уютен кът за следобедна дрямка.


Висящо легло

Малко екстравагантно, но наистина оригинално решение. Отново изключително подходящо за студийни апартаменти.

Вижте още: Спечелете допълнително място за съхранение под стълбите


Легло на платформа

Леглото на платформа би било добра идея, ако имате повече вещи, отколкото можете да поберете по скринове и килери. Ако изберете дизайн с шкафчета, завинаги ще се отървете от неразборията.


Двуетажно легло

Стигнахме и до класиката в жанра. Ако имате две деца, няма по-добро решение от това да ги настаните на двуетажно легло като се постараете да обособите отделен кът за всяко от тях, особено ако малчуганите са от различен пол.


Легло на колела

Тази идея би ви позволила с лекота да местите леглото, където пожелаете, така че винаги да е на удобно място. Можете бързо и без усилия да променяте интериора на стаята. Макар и да не разполагате с голямо пространство в спалнята, винаги има решение, което да осигури вашия комфорт. Всичко, което трябва да направите е да се поразровите из креативните си идеи и да действате, така че никога повече да не се чувствате хванати на тясно.

Ако имате нужда от малко помощ в търсенето на изобретателните и оригинални решения, пуснете заявка, описвайки желанията си. На тях ще откликнат доказали се професионалисти. Разгледайте техните профили и насъбраните оценки за извършената от тях работа, сравнете техните предложения и се спрете на изпълнителя, който смятате за най-удачен за вашия проект.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Ангел Ангелов
Покривни услуги, София
19 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта