Превърнете дома си в малка сладкарница с няколко практични инструмента

Публикувано на 24/12/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 28/12/2016 | Видяно 37 831 пъти

Сладкарството изисква добри умения и изпитана техника, защото добре знаем, че дори мъничко петънце жълтък в белтъците, би попречило на превръщането им в хрупкави целувки. Днес ще ви предложим няколко изключително практични инструмента, които всеки сладкар, било то любител или професионалист, трябва да притежава в един или друг момент. А ако имате необходимост и от помощ с преобразяването на кухнята - този път е необходимо единствено да се свържете с професионалистите близо до вас!


Как да изрежем перфектните блатове?

Източник

Добрите домакини знаят, че конецът върши работа при разрязване на блатове, но това е изключително пипкава и обикновено сравнително трудоемка задача. Този инструмент за разрязване на блатове обаче, със сигурност ще ви спести доста усилия, време и нерви. С него ще можете да се сдобиете с перфектно симетрични и равномерно изрязани платки за направата на една фантастична торта!


Един универсален инструмент, който ще ви служи в множество сладкарски процеси

Източник

Добре познатият пош - един от най-добрите помощници в сладкарството! С него ще можете да създадете страхотна декорация от разтопен шоколад, да пълните сладки, кроасани и еклери, да декорирате сладкиши с крем. Възможностите, които той отваря, са много, затова отключете въображението си и се впуснете в кулинарно приключение!

Виж още: 6 изпитани трика за перфектно аранжиране на плато с разядки


Пош с накрайници за пищна декорация

Източник

За да декорирате с гъст сладкарски крем вашите торти, ще ви е необходим малко по-различен инструмент. В подобна ситуация пошът с разнообразни накрайници е идеалното средство, от което имате нужда. В зависимост от гъстотата на крема и желания от вас резултат, можете да изберете по-назъбен, по-тънък, или пък широк накрайник - преценете сами кой ще ви свърши най-добра работа за вашето начинание!


Фигурките - лесна и впечатляваща техника за декорация на торти

Източник

За да постигнете впечатляващо красив външен вид на вашите сладкиши, можете да се спрете и на този изключително лесен метод за декорация. Използвайте шаблон за декорация, с който ще можете да сътворите изключително красиви мотиви върху тортата. А ако това все пак ви се вижда пипкав процес, то можете да използвате фигурки за изрязване на бисквити, с които да сътворите чудеса от захарен фондан или марципан!

Виж още: Сътворете сами истински палачинкови шедьоври!


Инструменти за моделиране

Източник

Последното ни предложение ще ви помогне да превърнете украсяването в детска игра! Използвайте специално пригодените инструменти за моделиране, за да създадете красиви и вкусни творения сами у дома! А за ремонта в кухнята се доверете на професионалистите в тази област. Пуснете безплатна заявка и ще се свържете с конкурентни компании. Разгледайте ги подробно и преценете коя отговаря на вашите очаквания!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
1 извършен проект
НМТ СТРОЙ
ВиК Услуги, София
6 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Светослав Богданов
Паркет и ламинат, София
12 извършени проекта
Евгени Петров
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Райчо Петров
Боядисване и декорация, София
7 извършени проекта