Подгответе детското меню за училище в симпатична кутия

Публикувано на 29/08/2016 от Габриела Санчес | Последна редакция на 30/08/2016 | Видяно 22 590 пъти

Източник

Да сложите сандвич или салатка в най-обикновена кутия с капак не е престъпление. Но ако поставите същите храни в "специална" кутия, ще се изненадате колко по-вкусни ще се сторят те на децата.

На пазара можете да намерите огромно разнообразие от пъстри кутии с картинки и любими детски герои. Класика е да изберете розова кутия за обяд за момиченцето си или синя - за своето момченце.


Подгответе детското меню за училище в симпатична кутия

Има ли гладни? В повечето случаи, когато и да попитате, отговорът ще е "да". Но досадното приготвяне и съхранение на храната за децата може да се превърне в удоволствие с няколко оригинални аксесоара. За вас ще остане задължението да организирате целия процес, но за дечурлигата разопаковането и похапването ще са наистина интересни и вълнуващи.


Капакът говори за съдържанието

Толкова е лесно - слагате сиренето в кутията със сиреновиден капак, а динята - в тази с капак във формата на диня. Саламът пъхвате в саламоподобната кутия и... досещате се, всичко си отива на мястото.


Съчетайте кутията с бутилка към нея

Да, така определено детето ви ще разполага с пълен комплект от леки и оригинални съдове за обяд. Хубавото при специалните бутилки за деца е, че в горната си част са пригодени да не подливат течността, отварят се лесно и когато са затворени, капачките им издържат всякакви маневри, без да допуснат разливане.

Вижте още: Как да изберем красиви и удобни детски прибори за хранене?


В крак с модата

Източник

Знаете, че всичко, което е на мода в детския свят, е особено желано под формата на дрехи, играчки и различни аксесоари. Защо да не включим в това число и кутията за храна. Тя може да приеме разнообразни форми - на симпатично бухалче, на герой от Angry Birds, на снежинка, напомняща за "Замръзналото кралство", а защо не и цял комплект за пикнин, за който детето да е отговорен и да подготвя с вас преди разходка?

Надяваме се да сме ви помогнали да изберете най-подходящата за вашия малчуган кутия за съхранение на приготвената у дома храна. А ако имате нужда от помощ при реновирането на самата кухня, в която се раждат кулинарните ви вълшебства, можете да намерите най-правилния специалист за целта в нашия сайт.

Опишете какво ще включва ремонтът и в кратки срокове ще получите конкретни ценови оферти от регистрирани при нас майстори. Ще имате възможност спокойно да сравните условията, както и да прочетете в онлайн профилите на изпълнителите какво е мнението за тях на предишните им клиенти.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
ГРАНД МАСТЕРС ЕООД
Сухо строителство, Велико Търново
7 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Сашо Арсов
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
Орви студио
Мебели и обзавеждане, София
22 извършени проекта
Качествен ремонт
Ремонт на баня, София
22 извършени проекта