Изстудена бира, където и да сте, с удобни и практични хладилни чанти

Публикувано на 31/05/2016 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 31/03/2023 | Видяно 10 120 пъти

Ако някога бъде въведен законопроект за бирата, една от челните позиции в него ще бъде изискването същата да е винаги добре изстудена. Когато сме си вкъщи, на помощ в тази мисия идва хладилникът. Излезем ли обаче на разходка в парка, планината или под жаркото слънце на плажа, невинаги можем да разчитаме на пенливо поточе край нас, което да ни услужи с ниските си температури. Затова пък човечеството е било така добро да измисли и изобрети изключително функционален в това отношение продукт. Предстои да се запознаете с удобни и практични хладилни чанти, с които не само бирата ви ще е добре охладена, където и да сте, а и мезето към нея. А ако точно преди да излезете сред природата, сте установили, че кухнята ви се нуждае от освежаващ ремонт, на ваше разположение остават доказани специалисти.


Пълнете чашите и напред към поляната!

Напълнете чашите с най-доброто настроение, което ви е под ръка, и поемете курс към любимата си поляна. Чудесна компания в тази експедиция ще ви прави практичната и удобна хладилна кутия, която допълнително ще спечели симпатиите ви с подвижната си дръжка. Последната заключва капака и може да влиза в ролята на табла за чаши.

Вижте още: Без какво не може перфектното градинско парти


Изплетете си романтичен пикник с чаровна хладилна кошница

Източник

Ако искате чантата ви за пикник да бъде с традиционен облик, а в същото време да има охлаждащи функции, то тази симпатична хладилна кошница за двама е точно за вас! В нея всичко, с изключение на тирбушона, е по две - приборите, салфетките, чиниите и чашите. Липсвате само вие двамата и романтичният блясък в очите ви!


Електрическа хладилна кутия? Възможно е!

Оказва се напълно възможно хладилната кутия също да има електрически функции. Достатъчно е да направите част от пикник обзавеждането си една такава, окомплектована с кабел за автомобил, и да се насладите максимално на почивката си.


Стилна пъстрота

Синхронизирайте се максимално с природата, като заложите на цветна и елегантна хладилна чанта. Можете да избирате измежду няколко дизайна, при всеки от които дръжките са подсилени, а и разполагате с 23 литра вместимост, за да съберете всичко, което ви е необходимо.

Вижте още: С дъх на Средиземноморие: Аксесоари, с които мислено ще се пренесете в Италия


Турист за пример с хладилна раница!

Не можете да си се представите в ролята на турист, без да сте сложили специфичната за тази роля чанта на гърба си? В такъв случай ще се зарадвате да поемете на път с удобна и функционална хладилна раница, разполагаща с 15 литра вместимост. Поддържа температура от 5 до 15 градуса в продължение на 16 часа.

И ако по време на почивката ви осенят идеи за това колко по-добре може да изглежда кухнята в дома ви, бързо и лесно можете да направите първата крачка, като заявите проект, напълно безплатно, към регистрираните в MaistoPlus професионалисти. Сравнете цени и условия за изпълнение, изберете начин за комуникация, и наемете специалиста, отговарящ максимално на вашите очаквания. След приключване на възложените задачи, оставете своята оценка в сайта.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта
Иво Карагеоргиев
Електроуслуги, София
9 извършени проекта