Преоткрийте зимното великолепие във вашата градина

Публикувано на 21/12/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 30/03/2023 | Видяно 3 160 пъти

Зимата е прекрасен сезон! И ние ще ви покажем защо това е така. След това със сигурност ще замечтаете най-сетне да завали пухкав снежец и да покрие цялата ви градина, придавайки й своето уютно и красиво излъчване. Погрижете се за своето дворно пространство с помощта на правилните специалисти и ще го заобичате още повече! Коледа чука на вратата, затова е време да се подготвим да я посрещнем - насладете се на приказните гледки и практични идеи, които ще видите в тази статия.


Естественият зимен чар в градината

Веднъж падне ли бялата снежна покривка, тя изменя цялата околна среда. Ако в градината си имаме симпатични оградки, декоративни статуи, пейки и дръвчета, те придобиват един истински приказен облик, сякаш излязъл от някое познато българско стихотворение, олицетворяващо обаянието на този сезон.

Виж още: Вдъхновяващи огради, които ще ви очароват


Цветове сред белия пейзаж

Сигурно сте запознати, но сме длъжни да припомним - съществуват някои много красиви и цветни зимни растения, които можете да посадите по-рано, а след това да се наслаждавате на свежестта, която внасят, дори през най-студените периоди. Поинтересувайте се и разпитайте в близкия градински център - със сигурност ще получите полезни съвети и идеи, които ще ви очароват.


Вкусни зимни зеленчуци от градината

Не само вкусни, но и много издръжливи, а освен това - безкрайно полезни. Всички зимни зеленчуци изискват специални грижи, затова не забравяйте да им доставите необходимото внимание. А те на свой ред ще ви дадат най-доброто от себе си за една по-ароматна и пълноценна зима!

Виж още: Есен е! Подгответе градината си за зимата!


Класическите вечнозелени растения

Сигурно всеки, притежаващ градина, вече си е засадил в нея поне едно вечнозелено дръвче или някой студолюбив храст с практични размери. Ако обаче сте пропуснали, помислете си да го осъществите, за да можете през следващия студен сезон да се радвате на красиви борчета, смърчове и елички.


Да поканим птичките да се постоплят в снежната градина

Къщичките за птици са обожавани от малките деца. Освен че с тях ще доставите топлинка на малките зимуващи наблизо приятелчета, ще можете и да украсите градината си по един автентичен, забавен и много приятен начин. Вижте колко симпатично се натрупва снежец върху тях!

Виж още:  12 забавни и креативни начина да украсите саксиите си за цветя


Зимна градина с прелестна празнична декорация

Време е за блясък, светлинки, цветове и всякакви прелестни украшения - Коледа чука на вратата! Вдъхнете живот на своята заспала градинка и ще направите зимата много по-весела, цветна и топла. Доверете се на професионалистите, които да ви дадат още много полезни съвети и да ви помогнат да реализирате най-добрите си идеи. Пуснете безплатна заявка, разгледайте профилите и клиентските оценки на фирмите, които ще ви изпратим, и изберете най-добрата оферта за вас!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
1 извършен проект
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта