Оригинални идеи за люлки за градина

Публикувано на 11/09/2015 от Светла Иванова | Последна редакция на 15/08/2016 | Видяно 15 440 пъти

Градинските люлки са чудесен акцент за двора, но не винаги са особено практични, тъй като на тях могат да се настанят един или най-много двама човека. Ако имате голямо семейство или обичате да посрещате гости в градината, заложете на по-голям модел за максимален комфорт.

Вижте още: Променете облика на градината


Удобно легло за следобедна дрямкa

Нима има нещо по-хубаво от сладка дрямка сред тишината на природата? Люлките за градина може да не са най-подходящото място за тази цел - подарете си тази глътка спокойствие с висящо легло. Макар да изглежда доста обемно, направата му е по-лесна от детска игра. Имате нужда само от здрава подматрачна рамка, която да пребоядисате в свеж тон, и олекотен дюшек. Декорацията е изцяло по ваш избор.


Оползотворете старите автомобилни гуми

Със сигурност имате поне няколко стари автомобилни гуми, които събират прах в гаража или мазето. Можете да им вдъхнете нов живот, използвайте ги като люлки за градина. Единственото, което трябва да направите, е да ги почистите добре и да ги закачите на някой здрав клон. Освежете още повече визията им с помощта на малко въображение и боя в ярки цветове.

Вижте още: Постройте къщата си около дърво


Оригинални идеи за люлки за градина

Прекрасното лятно време кара всеки човек да бленува за повече моменти, прекарани на свеж въздух, но дори и да сме към края на слънчевата идилия, чистият свеж въздух винаги е плюс. За тези от вас, които живеят в къща или имат вила в покрайнините, задачата е изключително лесна, стига да имате правилните градински мебели, които носят уют и спокойствие. Може да почерпите вдъхновение от нашите идеи за люлки за градина. За да се сдобиете с някоя от тях, се доверете на опитните майстори, регистрирани в MaistorPlus, които ще изработят тази практична мебел изцяло по ваш вкус.


Внесете ретро романтика

Ако сте сред любителите на идеята "Направи си сам", то тази люлка за градина е идеалният вариант за вашия двор. В случай, че вече имате дървена пейка, може просто да състарите дървото със специална боя. Ако сте достатъчно сръчни, може сами да измайсторите подобен модел с палети.


Домашен уют с люлка - диван

Обикновените дървени люлки за градина понякога могат да се окажат доста неудобни. Ако искате да се чувствате точно толкова уютно, колкото и във вашата дневна, препоръчваме ви да се сдобиете с люлка тип диван. Дунапренът в седящата част трябва да бъде с дебелина поне 20 сантиметра, за да не се усеща дървената плоскост отдолу.

Ако сте си харесали някое от нашите предложения, но изобщо нямате представа как да се сдобиете с подобна градинска люлка, не се колебайте да се обърнете към майсторите, регистрирани в MaistorPlus. Направете безплатна заявка, за да получите оферти от различни изпълнители, както и препоръки от клиенти, възползвали се вече от услугите им.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Вътрешни и външни ремонти
Цялостен ремонт, Варна
13 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Бригада нов проект
Покривни услуги, София
37 извършени проекта
ivvesstroi
Покривни услуги, София
69 извършени проекта
Ангел Ангелов
Покривни услуги, София
19 извършени проекта