Фантастични интериорни идеи от палети за вашата мансарда

Публикувано на 05/03/2017 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 06/03/2017 | Видяно 30 249 пъти

Когато обзавеждаме една мансарда, трябва да се съобразим с някои характерни особености, които обикновено не присъстват в останалите стаи или цели апартаменти. Често сме възпрепятствани от малките размери, ниско разположение на тавана или прекалено много дървен материал в интериора, който се чудим с какво да комбинираме, за да изглежда добре, но без да се налагат основни ремонтни дейности. Представяме ви няколко прекрасни и много изгодни идеи, които лесно можете да изпълните дори сами. А в случай че имате нужда от помощ, специалистите са на ваше разположение и разполагат с още много професионални съвети за вас.


Спалнята, която ще обикнете

Идеята за легло от палети не е нещо ново под слънцето. Показвали сме ви много варианти за изработката му, както и на други мебели за останалите стаи в дома. Леглото е комфортно и практично, направата му не е сложна, а материалите и усилията са минимални. Но защо е така подходящо за мансарда?

Виж още: Очарователни мебели от палети за уютна спалня


Предимства на леглото от палети

Както сами можете да се убедите от снимковия материал, леглата от палети могат да бъдат ниски и изключително практично съобразени с размерите на мансардата. Това ги превръща в една от най-добрите идеи за обзавеждане на това помещение, а стилът, който придават на стаята, е уникален и уютен.


Прелестна декорация с индивидуален подход

Палетите позволяват разчупеност и пълна свобода в приложението на всякакви декоративни идеи, съобразно вашите собствени предпочитания и въображение. Големи или малки, с комфортен матрак и пухкави завивки, разпилени възглавнички в различни форми, одеяла, лампички... каквото пожелаете.


Масичката за кафе никога не е била по-лесна за изработка

Ниска масичка - подходящо решение за разположение на обзавеждане в стая със скосен таван. А ако се спрете на палетите като материал за изработка, ще постигнете бърз, лесен и очевидно много симпатичен резултат. Цветовете, формата, дължината - всичко е във вашите ръце.

Виж още: Направи си сам люлка полумесец от палети за своето бебе


Мултифункционалността на палетите ви дава поле за изява

Направете си шкафчета, кутии и всякакви други функционални елементи в обзавеждането от палети. Дизайнът на подобен тип интериорни компоненти се съчетава чудесно с почти всички стилове и ще ви радва с ежедневния комфорт, който ще си осигурите.


"Преоблечете" мансардата си

Време е да смените интериора на своята мансарда. Вижте колко красиво изглеждат стените от палети - те са качествен материал, с който спомагате за съхранението на топлината в стаята. Преобразете мансардата си или която и да е друга стая в дома с помощта на правилните специалисти. Пуснете безплатна заявка за изпълнение на проект, разгледайте предложенията на професионалните фирми, вижте техните дейности и оценки от предишни клиенти и вземете най-оптималното решение.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта
Иво Карагеоргиев
Електроуслуги, София
9 извършени проекта