Последният писък на модата при кучешките колибки

Публикувано на 24/01/2016 от Нели Минчева | Последна редакция на 29/08/2016 | Видяно 5 113 пъти

Имате къща с двор, както и домашен любимец, който се нуждае от свой собствен дом в дворното пространство? Разбира се, че искате кучето ви да се чувства уютно и удобно. Вижте някои от вариантите, които можете да му предложите. Ако решите да се спрете на някой от тях, обърнете се към професионален дърводелец, за да осъществи избрания проект.


Мини имение за четириногия ви приятел

Какво ще кажете кученцето ви да се простира в свой собствен имот, който е умалено копие на вашия? Това е една от последните тенденции в кучешките колибки, ако въобще можем да наречем по този начин подобна луксозна конструкция.

Вижте още: Вдъхновяващи огради, които ще ви очароват


За къмпинг маниаци

Вашето куче е пътешественик? Щом види, че отваряте вратата на колата, веднага скача вътре? Обожава караваната и летните нощи на брега на морето? Е, това е колибката за него!


Шаро се шири в дървено ранчо

Страхотно решение за кучешки дворен дом. Постройката е достатъчно широка за нуждите и на големи породи, разполага с практична веранда и функционален кът за хранене и пиене на вода.


Прозрачен лукс за капризни любимци

Атрактивна и модерна лятна вила, която би допаднала и на най-взискателното кученце. През прозрачните стени могат спокойно да се наблюдават всички преминаващи хора и животни и да се ръмжи, дори и без да си подаваш носа навън.


Хасиенда за чудо и приказ

Тук е помислено за всичко. От фенерите при входната врата до декоративните растения по кокетните прозорчета на двете кули. Не знаем дали вашето куче ще одобри този дом, но ние с радост бихме се нанесли в уголемения му вариант.

Струва ни се интересно да отбележим, че точно тази кучешка къщичка се продава в интернет и цената й е 30 хил. долара...


Розова къщурка за глезена болонка

Бялата ви префърцунена приятелка може да е спокойна - и за нея е проектирано подходящо имение. Декорацията е на ниво, нека е ясно, че къщичката е обитавана от кралска особа.


Кучешка колибка с източно влияние

Малките породи могат да се подслонят и под дворна постройка, подобна на източен храм. Ако досега кученцето ви не се е почувствало достатъчно специално, вероятно това вилно решение за него ще успее да му вдъхне въпросното усещане.

Вижте още: Креативност с гумите в градината


И за домошари

Някои пък предпочитат спокойствието на домашния комфорт. В техния случай една луксозна дървена стаичка до леглото ви е по-приятна за обитаване от някакъв си фургон на двора. Пък и вие си имате многофункционално нощно шкафче.

Каквото и да си говорим, истината е, че кучето ви ще предпочете да спи в къщата ви, най-добре в леглото ви, а когато застудее съвсем, под одеялото ви. Ако все пак сте решили да му създадете дом на двора, пък било то и за временно ползване, постарайте се той да изглежда добре и да е удобен.

В MaistorPlus можете да пуснете заявка за вашия проект и да получите конкурентни оферти от регистрираните при нас дърводелци. В техните онлайн профили ще откриете обратна връзка за досегашната им работа и ще може да прецените кого си заслужава да наемете.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
80 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
17 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта