8 идеи за впечатляващи мебели и аксесоари от палети за вашата баня

Публикувано на 05/12/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 06/12/2016 | Видяно 13 646 пъти

Интериорният дизайн в банята трябва да бъде не само красив, но и изключително комфортен, да създава чувство за уединение и уют. Необходимо е да използваме практични мебели и аксесоари, които да бъдат лесни за поддръжка и почистване и да не заемат твърде много място. А дали няма да е прекрасно, ако можеше всичко това да бъде съчетано и с нисък разход за материали и лесно изпълнение? Всъщност такъв вариант съществува! И ние неведнъж сме ви запознавали с него - изработка на мебели от палети. Те са стилни, компактни, удобни и могат да бъдат създадени по много начини, съобразно вашите собствени предпочитания и идеи. Могат да бъдат съчетани с който и да е интериорен дизайн, като ги преобразите напълно по ваш вкус и стил.

Разгледайте вариантите, които сме подбрали - те са разнообразни и сме сигурни, че поне един от тях ще покрие всичките ви изисквания. А ако имате нужда от професионална помощ за създаването на уникални мебели по поръчка, обърнете се към професионалистите близо до вас!


Стилни рафтове около огледалото

Дървените палети тук са умело съчетани с удобни рафтове или монтирани буркани за съхранение на най-необходимите и често използвани принадлежности за баня. За онези от вас, които предпочитат повече дискретност, прозрачните буркани лесно могат да се заменят с цветни такива, а на рафтовете да се подредят красиви кутийки, в които да приберете всички вещи.


Съвършената декоративна закачалка

Използвайте въображението си и си направете симпатични декоративни мебели, които да допълнят банята с много приятна атмосфера, но и винаги да ви бъдат полезни за ежедневна употреба. Както сами можете да се убедите - те си подхождат дори и със семпъл и изчистен интериор.

Виж още: Интересни идеи за практични мебели от палети


Вечната класика - дървен шкаф

Шкафовете от дърво винаги са били много стилни и харесвани, но често са и трудно достъпни, тъй като са с високи цени. Какво ще кажете да се сдобиете с един симпатичен и функционален шкаф, който ще ви излезе на цената на не повече от 2-3 броя палети и малко ръчен труд? Монтирането на мивката върху него ще ви спести ценно пространство и ще ви изненада с комфортния си и уютен външен вид.


Стена от палети

Защо да не принесем добрия "стар" рустик стил в банята, особено след като не е необходимо безгранично да надхвърляме бюджета си? Той допринася именно за онова приятно чувство на спокойствие и уединеност, което търсим. Направете си стена от палети - изпълнението е лесно, а променя изцяло облика на банята.

Виж още: Как да си направим стена от палети


Симпатични поставки за тоалетна хартия

Свеж начин да намерите перфектното място, на което да държите тоалетната хартия. Съчетайте поставката с малки рафтове за списания и вещи, декорирайте ги или подредете свещи или други семпли и красиви предмети.


Искате повече цвят?

Когато желаете да внесете свежест и артистичност в интериора или пък искате да се съобразите с цветовете в банята си, няма нищо по-лесно от това да боядисате палетите. По този начин те лесно променят дизайна си по всевъзможни начини - могат да изглеждат колоритно, луксозно или елегантно и изчистено, изборът е във вашите ръце.


Смели идеи с лесно изпълнение

Някои предпочитат по-авантюристичен, екстравагантен и смел дизайн, а използването на цели палети в банята, определено допринася за постигането на такъв интериор. Ключът е в съчетанието с останалите компоненти - използвайте пълния капацитет на въображението си и действайте. Изпълнението е детска игра!


Изкуство от палети

Разбира се, това е една страхотна идея, която е подходяща за всяка стая. Но използването на един толкова красив декоративен елемент, би донесъл много приятна обстановка в банята. Ако притежавате творчество и креативност, бихте могли сами да оцветите или изрисувате палетите.

Надяваме се да сме успели да ви вдъхновим с разнообразните идеи, които ви представихме. Ако сте готови да претворите чудеса в банята си, използвайки палети, не забравяйте, че има специалисти, които могат да ви помогнат да постигнете това много лесно. Заявете проект безплатно, за да се свържете с професионалистите, ще имате опция за преглед на профилите на компаниите и оценките от клиенти, които вече са ползвали услугите им.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
1 извършен проект
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта
Иво Карагеоргиев
Електроуслуги, София
9 извършени проекта