3 красиви маси за хранене, които да изработите сами

Публикувано на 20/09/2016 от Елица Мартинова | Последна редакция на 20/09/2016 | Видяно 6 945 пъти

Какво е първото нещо, което ви хрумва, щом зърнете тази масивна маса? Не ви ли се иска да поканите цял куп приятели, да хапнете обилно и да пийнете бира? Ако тази идея ви е вдъхновила, трябва да знаете, че изработката на масата не е чак толкова сложна.

Първото решение, което трябва да вземете, е колко голяма маса ви е необходима.

Втората важна стъпка е изборът на правилния за вас материал, съобразете го и с интериора на вашия дом. Най-подходящи са букът и борът, които са скъп материал, но също така са изключително качествени и издръжливи.

Третото важно условие за направата на масата е да предвидите повече работно пространство, за предпочитане е на открито.

Вижте още: Лампа от динамометричен ключ? Защо не!


Три красиви маси за хранене, които може да направите сами

Ако обстановката в трапезарията ви е доскучала и имате нужда от промяна, една нова маса ще внесе сериозни подобрения. Предлагаме ви три проекта на красиви маси, които бихте могли да изработите сами. Те могат да се превърнат в занимание за цялото семейство, а удовлетворението от изпълнението им ще бъде несравнимо. Всички предложения са изработени от неспециалисти, които са се въоръжили с търпение и креативно желание.

В случай че не сте авантюристично настроени, но имате нужда от нова маса в трапезарията, може да се обърнете за помощ към фирмите, занимаващи се с производството на мебели, които са регистрирани при нас.


Старинна маса от рециклиран паркет

За любителите на старинните мебели предлагаме тази впечатляваща маса. Тя е изработена от рециклиран паркет и стар скрин. А вие какво бихте скалъпили?

Вижте още: Удивителни мебели с нестандартен дизайн


Лека, но ефектна конструкция от палети

Този проект е подходящ за онези от вас, които имат огромно желание за индивидуала изработка, но не разполагат с особено много ресурси като време, пространство и пари. За изработката на тази стилна, но семпла маса, ще са ви необходими само качествени палети, тръбен материал и машина, на която да огънете краката.

Тази маса е подходяща за трапезарии с отворени пространства и много светлина, за онези от вас, които предпочитат комфорта пред струпването на много мебели.

Ако у дома имате мебели, които вече не харесвате, но не желаете да изхвърлите, заемете се именно с подобни идеи и се оборудвайте с неповторими вещи. Удоволствието накрая ще бъде още по-голямо, защото сте построили нещо сами, но и сте съхранили спомените си у дома, а и природата.

Ако сте харесали някое от нашите предложения или пък те са ви вдъхновили за промяна в трапезарията, потърсете изпълнител за идеите, с които не можете да се справите сами. На сайта на MaistorPlus ще намерите фирми и майстори, занимаващи се с изработката на мебели по поръчка. В профилите им ще откриете кратко представяне, извършени проекти и мнения от потребители, използвали услугите им. В случай че искате да подберете изпълнител според условията, които ви предлага, заявете проект безплатно, сравнете цените и предложенията на майсторите.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Хоум Рок Билдър ЕООД
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Васил Димитров
Ремонт на баня, София
9 извършени проекта
Ихтиандер Никифоров
Покривни услуги, София
7 извършени проекта
РАЙ Билдинг76ЕООД
Покривни услуги, Самоков
6 извършени проекта