Точното време за вашия покрив с вдъхновяващи отстъпки и подарък!

Публикувано на 13/06/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 29/08/2016 | Видяно 3 785 пъти

В името на безупречността, един покрив трябва да бъде изграден при идеални климатични условия. Нито прекалено горещо, нито прекалено студено, точно определени честота, количество и наклон на валежите, никаква градушка и, всичко това, по възможност, да е целогодишно. Нищо работа, просто трябва да обиколите няколко пъти планетата, за да установите къде тези дребни изисквания са изпълнени перфектно.

А можете да предпочетете и по-правилното, разумно решение. Нарича се Брамак и е верният отговор, когато искате керемидите ви да съчетават в себе си функционалност и естетика, да издържат на всякакви екстремни природни капризи. Съществуващата вече четиридесет години компания стъпва на българския пазар през 1998 г. През годините се е утвърдила като еквивалент за високо качество в сферата на комплексните покривни услуги. Красноречив е фактът, че за всички свои бетонови изделия Брамак предлагат 30-годишна неограничена писмена гаранция. А през следващите близо три месеца се добавят още добри причини защо сега е точното време да поверите грижите за вашия покрив на тях.


Отстъпка за покривна система!

В писмо до своите клиенти, управителят на Брамак в България, Кирил Дяков, обещава отстъпка за покривна система в периода от 8-и юни до 30-и август, 2015 г. Спестявате 20 % от покупката на всички стандартни керемиди, както и 10 % за покривни аксесоари. Чудесен повод да се погрижите точно сега за покрива си, а още по-добрата новина е, че...


Има и подарък!

Всеки, закупил оригинална покривна система на Брамак, която включва керемиди плюс аксесоари - минимум елементи за сух монтаж на било и подпокривно фолио, получава възможността да се възползва и от подарък: 15 годишна застраховка на покрива. Периодът е същият, както и за отстъпката - между 8-и юни и 30-и август, 2015 г. Нали не сте забравили и за 30-годишната гаранция?

Продуктите на Брамак могат да бъдат открити при търговски представители в цялата страна. Покривните системи се отличават с качество, сигурност и защита, функционалност, естетика, иновативни решения и висок стандарт. От 1999 г. върху керемидите Брамак може да се види и знак, гарантиращ тяхната природосъобразност и екологичност. Желаем ви успех и щастливи подпокривни мигове!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта
Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта
"Уест Билд" ЕООД
Цялостен ремонт, София
23 извършени проекта