Стилен интериор на апартамент в Бразилия

Публикувано на 12/12/2014 от Габриела Санчес | Последна редакция на 08/12/2016 | Видяно 5 847 пъти

Вдъхновява ли ви чуждоезичната култура? Всеки поне вежднъж се е размечтавал да се запознае от близо с далечни и непознати страни като Бразилия. Вече се размечтахте, нали? Нека навлезем за малко в една екзотична атмосфера със стилния интериор на Fabio Galeazzo. Апартаментът се намира в Сао Пауло, Бразилия и е съвременен, комфортен и красив. Той нарича произведението си „Urban Forest” и казва за него, че е проект на цвят, спокойствие и светлина, като противоположност на бързината и шума на натоварените улици на града.

Вижте още: Къщата на семейство Флинстоун


Общите помещения

Фокусна точка на стилния бразилски интериорен дизайн е общото помещение с дневна, кухня и трапезария. Дизайнерският плетен стол е в средата на помещението и с богатата си текстилна композиция ни пренася в изкуството на бразилския стилен интериор. 


Ярки акценти внасят стил и красота

Всички добавени елементи изпъкват добре в монохромния стилен интериор, създаден от студените бетонни подове и бледи стени с цвят на изгорял цимент. Всеки предмет е уникален и има специално отредено място, където да може да блесне със цялата си изящност.


Трапезарията

Луксозният интериор на трапезарията е подчертан от черните полилеи с вътрешност на изгарящо злато. Те хвърлят топла светлина върху щурата декорация от златна купа, имитираща гнездо – „домашното гнездо“. 


Уникални маси от естествена дървесина

Дизайнът е допълнен и от две маси от естествена дървесина, лакирани с позлата, което омекотява техния грубоват вид. А небрежно облегнатата картина създава усещането за непринуденост и лекота на стилния интериор.


В хармония с естествената природна красота

Но да не забравяме, че сме в Бразилия и връзката с природата е важен елемент, създаден от картини и едри склупторни вази.


Спалнята

Ненатрапчиви цветове, изчистени линии и финес. Класическият предмет-огледалото, е заложен и в бразилския интериор за създаване на илюзията, че стаята е по-голяма. 

Вижте още: Как да изберем подходящо легло за спалнята


Кухнята

В интериора на апартамента навсякъде е вмъкнат природният елемент чрез картини, зелени цветове и цветя, разположени на всеки удобен кът. 


Практичността е на почит в този дом

Мултифункционалните предмети и големия брой шкафове създават усещането за подреденост, достъпност и комфорт. 


Банята

Отново виждаме семпъл, изчистен и стилен интериор. Всеки предмет има точно предназначение и своето отредено място.


Почерпете вдъхновение от този великолепен дизайн

Вижте още: Тенденции за обзавеждане на кухни през 2015  

Вдъхновихме ли ви? Желаете да пренесете тази екзотичност в дома си, но не знаете как? Специалистите отMaistorPlus ще ви предложат най-добрите варианти, за да постигнете този ефект лесно, бързо и качествено. Потърсете професионалист в тази сфера, който да ви помогне за реализирането на всяка ваша интериорна идея. Сравнете получените предложения и се спрете на най-атрактивното!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Качествен ремонт
Ремонт на баня, София
22 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Пламен Манолов
Цялостен ремонт, София
30 извършени проекта
ГРАНД МАСТЕРС ЕООД
Сухо строителство, Велико Търново
7 извършени проекта
Famegs_svg
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта