Да посрещнем пролетта с тропичен стил в обзавеждането!

Публикувано на 10/03/2017 от Розалинa Думанова | Последна редакция на 10/03/2017 | Видяно 13 074 пъти

Една от основните характеристики на тропичния интериорен стил е наличието на изобилие от естествена светлина и слънчеви лъчи у дома. Помещенията са приветливи, с мек интериор и светъл облик. Тази красива и добре уредена къща е типичен представител на тропичния стил - тухлените стени са заменени с просторни широки прозорци. А блясъкът им и огледалният дизайн внасят усещане за стил и изящност. Талантливи интериорни дизайнери са създали впечатляващ дом, окъпан в светлина. Ако предложението ви допада, то променете облика вкъщи, като заявите проект в платформата на MaistorPlus напълно безплатно. Свържете се с опитни интериорни дизайнери и бързо и лесно внесете тропични нотки в интериора или екстериора на дома.


Отворените пространства - винаги оригинален избор!

Тази добре уредената къща е разделена на две основни помещения - дневната, съчетана с кухненски бокс и трапезария, и спалня, разположена на втория етаж. Основното помещение за отдих и почивка - дневната, е семпло обзаведена, но оригинално подредена. А изобилието от прозорци е липсващото парче от пъзела на красивия интериорен дизайн. Отворените пространства оптически разширяват помещението, а съчетанието на кухня, трапезария и дневна в едно е съвременен акцент, който допълва отлично тропичния интериорен стил в обзавеждането.


И спалнята е с невероятна гледка!

Масивните стълби в индустриален стил водят към красива спалня, разположена на втория етаж. Помещението е малко, но широките прозорци отново внасят нотка нестандартност и стил и усещането за простор завладява собствениците. Заобикалящата красива гледка прави престоя и почивката в спалнята пълноценни и приятни. Дизайнерите не са пропуснали да добавят и уникален балкон, до който се стига през подвижната желязна "стена". А възможността за вдигането й е още един акцент, който сякаш премахва всички прегради и позволява на помещението да се "слее" със заобикалящата го красота и идилия на природата.


Тропича кухня, съчетана със снежнобял цвят

Много оригинален избор на дизайнерите е да съчетаят тропичните багри със снежнобяло в обзавеждането. Както в дневната, така и при кухненския бокс и трапезарията тези цветове са основни. Снежнобяла чистота, съчетана със слънчево жълти, наситени багри - именно това е в основата на интериора на първия етаж.

Кухнята е изключително семпла, но функционална. А местоположението на масата за хранене е много оригинално - при всяко кулинарно събитие имате възможността да се насладите на зашеметяващата природна красота, разкриваща се пред вас благодарение на големите прозорци и липсата на масивни стени.


Екзотика в банята

Един от основните отличителни белези на тропичния интериорен стил е наличието на изобилие от живи саксийни цветя. Именно те внасят свежест и добро настроение. Банята също може да се радва на по-екзотични цветя, които да красят интериора на помещението. А когато към тях се прибавят и меки нюанси, топлината и уютът заемат ролята на водещи настроения в пределите на банята. Просторните и широки прозорци са предпочитан елемент от тропичния интериорен стил – не се страхувайте да експериментирате, винаги може да прибавите вертикални щори, които да използвате за създаването на по-задушевна атмосфера.


Топли цветове и изчистен интериор

Струпването на много мебели у дома невинаги е предпоставка за удобство и стилно обзавеждане. Наличието само на най-необходимите елементи понякога придава по-завършен и добре уреден облик на помещенията. Както например виждаме в пределите на тази къща, отворените пространства са основни, а ясното разграничаване на различните зони придава стил и хармонична атмосфера. Пространството под стълбите е използвано много рационално - именно там е разположена зоната за почивка. Дневната е заета от основните елементи на обзавеждането, но това е компенсирано с изобилие от декоративни детайли, внасящи усещане за завършен интериор.


Дървото притежава силата да внася нотка изящност и стил

Екстериорът е стилен и зашеметяващ, къщата е обградена от широки балкони с водоустойчива дървена настилка и тъмен цвят на рамките на прозорците. Обособяването на кътче за почивка - маса със столове в едната част на балкона, е красиво допълнение за дългите летни дни. Ако и на вас ви допадна идеята за промяна на интериора вкъщи, или искате да внесете свеж и нов облик на балкона, не се колебайте да заявите мечтания проект за дома, при това напълно безплатно. В платформата на MaistorPlus имате възможността да избирате сред висококвалифицирани специалисти, които без проблем ще превърнат дома ви в истинско произведение на изкуството!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта
Ивелин
Ремонт на баня, Ботевград
50 извършени проекта
BI-EM stroi
Сухо строителство, Божурище
33 извършени проекта